"REŠIO SAM VESNU i SPASAO SVEMIR I ČOVEČANSTVO"! Ubio majku školskog druga da bi "sačuvao svet"! Šokantni detalji ubistva u Zagrebu!

Autor:

Svet

08.04.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je rekao svojoj majci da očekuje dolazak policije te da je "rešio problem čovečanstva u poslednjem trenutku".

"REŠIO SAM VESNU i SPASAO SVEMIR I ČOVEČANSTVO"! Ubio majku školskog druga da bi "sačuvao svet"! Šokantni detalji ubistva u Zagrebu!

Foto: Profimedia, Shutterstock

U četvrtak uveče, na Srednjacima u Zagrebu, došlo je do tragedije kada je Vesna B. (66) brutalno ubijena u svom stanu. Županijski sud u Zagrebu odredio je istražni pritvor za muškarca (35) koji je osumnjičen da je zaklao ženu.

Incident se dogodio oko 20:50 sati, kada je osumnjičeni nasilno provalio u stan žrtve te joj naneo više ubodnih rana oštrim predmetom. Nesreća je otkrivena sledećeg jutra, kada se Vesna B. nije pojavila na svom radnom mjestu u farmaceutskoj kompaniji. Njen sin, zabrinut za majku, odmah je otišao do stana na Srednjacima gde je pronašao majku mrtvu.

Osumnjičeni je izazvao dodatno zaprepaštenje svojim izjavama nakon zločina. Prema navodima izvora, osumnjičeni je rekao svojoj majci da očekuje dolazak policije te da je "rešio problem čovečanstva u poslednjem trenutku". 

- Nemoj se iznenaditi ako dođe policija. Rešio sam problem čovečanstva u poslednjem momentu. Čovečanstvo je spašeno. Rešio sam Vesnu - navodno je rekao majci.

Na saslušanju je bio totalno psihički rastrojen. Policiji je rekao da je "spasio svemir" .

Dodatno, saznaje se da je osumnjičeni ranije bio član političke stranke te da je 2021. godine bio član biračkog odbora u kvartu gde se dogodio zločin. Osumnjičeni je takođe bio prijatelj sina žrtve iz srednjoškolskih dana, iako navodi da nisu bili u kontaktu više od deset godina.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading