"OPRAŠTA LI BOG UBISTVO" Otkrivena internet pretraga monstruoznog ubice, isekao ženu na više od 200 komada (VIDEO)

Autor:

Svet

08.04.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužioci su za Metsona rekli da je "poremećenog i varvarskog" ponašanja.

"OPRAŠTA LI BOG UBISTVO" Otkrivena internet pretraga monstruoznog ubice, isekao ženu na više od 200 komada (VIDEO)

Foto: Lincolnshire Police

Ubica koji je dobio nadimak "čudovište", jer je ubio svoju suprugu i njeno telo isekao na više od 200 komada, osuđen je danas na doživotni zatvor.

Nikolas Metson (28) priznao je ubistvo 26-godišnje Holi Bramli u martu 2023. Nakon toga je prijatelju platio 50 funti da mu pomogne da baci njeno telo u reku.

Metson je Holi zadao četiri uboda nožem nakon čega je raskomadao i delove njenog tela nedelju dana držao sakrivene u kuhinji njihovog stana u Linkolnu.

Tužioci su za Metsona rekli da je "poremećenog i varvarskog" ponašanja, te su naglasili da je time što je svoju ženu izrezao na najmanje 224 dela otišao "mnogo dalje od onoga što je bilo potrebno da se telo premesti".

Čovek koji je otkrio ostatke Holi Bremli, rekao je da je isprva mislio da pripadaju životinji, piše Skaj njuz.

Metson je rekao policiji da je njegova supruga otišla iz kuće s članovima tima Hitne pomoći specijalizovanima za mentalno zdravlje, no policajci su primetili "jak miris izbeljivača" i pronašli krvavu posteljinu, kao i testeru na peškiru.

Nakon što je optužen za Holino ubistvo, u Metsonovom mobilnom je otkriveno da je na Guglu pretraživao "kako se rešiti mrtvog tela", "koje pogodnosti mogu dobiti ako mi žena umre" i "oprašta li bog ubistvo".

Nakon što ju je ubio, Metson je poslao poruku Holinim prijateljima s njenog Fejsbuk profila kako bi ih naveo da pomisle da je još uvek živa. Takođe je i sebi poslao novac s njenog bankovnog računa.

Snimke nadzornih kamera snimile su Metsona kako iznosi veliki broj torbi iz svog stana na 14. spratu rano ujutro 25. marta prošle godine.

Metson je osuđen na minimalnu kaznu od 19 godina i 316 dana zatvora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading