BILA MUČENA OSAM SATI PRE UBISTVA: Novi užasavajući detalji sa suđenja bivšem ministru za ubistvo supruge (VIDEO)

Autor:

Svet

08.04.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju mrtvozornika, Nukenova je umrla od traume mozga.

BILA MUČENA OSAM SATI PRE UBISTVA: Novi užasavajući detalji sa suđenja bivšem ministru za ubistvo supruge (VIDEO)

Foto: X/Mariel/Printscreen

Bivšem kazahstanskom ministru ekonomije, Kuandiku Bišimbajevu, sudi se za brutalno ubistvo vanbračne supruge, Saltanat Nukenove, koja je navodno bila mučena osam sati pre ubistva.

Bišimbajev je svedočio na sudu nakon ubistva supruge za koju se sumnja da je bila osam sati mučena i prebijana u restoranu njegove porodice.

On tvrdi da je ona zadobila višestruke povrede, jer je sama nekoliko puta pala i snažno udarila licem u pločice, udarila je i o zid, pod i WC šolju. Tužioci su prikazali i snimak sa nadzorne kamere na kojem se vidi kako Bišimbajev dva minuta brutalno tuče svoju suprugu, Saltanat Nukenovu, u restoranu, vuče je za kosu i više puta udara nogama, što je dovelo do njene smrti u novembru prošle godine.

Prema izveštaju mrtvozornika, Nukenova je umrla od traume mozga. Jedna od nosnih kostiju joj je bila slomljena i bilo je više modrica na licu, glavi, rukama i šakama.

U sudu u Astani je održano četvrto ročište u slučaju ubistva sa posebnom svireposti Saltanat Nukenove, supruge bivšeg kazahstanskog ministra ekonomije. Tokom saslušanja, glavni osumnjičeni i suprug ubijene, Kuandik Bišimbajev, ispričao je svoju verziju dana priče, a tužioci su sudu dostavili video snimak premlaćivanja u holu restorana BAU. Ovo prenosi UNN pozivajući se na kazahstanske medije koji prate skandalozno ubistvo.

Tužilac, Ajžan Aimaganova, je podnela zahtev da se sudu dostavi video snimak sa nadzornih kamera u restoranu BAU, na kojem se vidi kako bivši ministar, Kuandik Bišimbajev, tuče svoju suprugu Saltanat Nukenovu.

Na snimku koji je predočen sudu vidi se kako par izlazi iz lifta, a Bišimbajev hvata ženu za kosu, udara je rukom, pri čemu je pala. Zatim ju je udario četiri puta nogom. Ponovo je hvata za kosu, podiže je i ponovo udara u lice. Nakon toga sledi još jedan udarac. Vuče je za kosu u toalet, a zatim na isti način u VIP štand.

Premlaćivanje je trajalo dva minuta. Prema snimku, Nukenova Saltanat nije ni pokušala da pruži otpor. U odgovoru na pitanje svog advokata, Bišimbajev je naveo da ju je udario "samo dlanom".

Međutim, sudeći po svedočenju, "tuča" između supružnika odigrala se te večeri u toaletu i trajala je mnogo duže. Tokom svedočenja o danu ubistva Saltanata Nukenove, optuženi je naveo da je njegova supruga navodno nekoliko puta pala sama od sebe.

- Podigla se i bila u nekoj vrsti nokdauna. Nije imala dobru kontrolu nad svojim telom i kako se podigla, ponovo je pala. U stvari, dizala se, dizala i u nekom trenutku je ponovo izgubila ravnotežu i ponovo udarila licem o popločan pod. I opet je ležala neko vreme. Stajao sam na ulazu u toalet i gledao ovo. Hteo sam da je podignem da bi stala na noge. Ali ona se ili opirala ili šta već, imao sam osećaj da se opire, ne želi da ustane. Nisam imao snage da je podignem, nisam imao snage. Ustala je, pala i udarila kolenima o pod, zid. Sve se nekako tako dešavalo - prokomentarisao je povrede svoje supruge Bišimbajev.

Svedočio je da nije mogao da razume zašto je njegova žena izgubila ravnotežu, od udaraca ili zato što je bila pijana.

- Išla je sama, napravila nekoliko koraka, četiri koraka, i opet je očigledno izgubila ravnotežu i pala licem napred. I eto, nekako mi je to bilo neočekivano. Nisam mogao sam da zaključim da li je bila pijana ili je to posledica udarca koji je zadobila - rekao je Bišimbajev na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading