TALAS NASILJA U HRVATSKOJ! Nakon snimka gde devojčice šutiraju vršnjakinju pojavio se novi - MUŠKARCI LOME JEDNI DRUGIMA GLAVE SEKIROM! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

03.04.2024

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nekoliko dana pojavila su se dva snimka užasnog nasilja.

TALAS NASILJA U HRVATSKOJ! Nakon snimka gde devojčice šutiraju vršnjakinju pojavio se novi - MUŠKARCI LOME JEDNI DRUGIMA GLAVE SEKIROM! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Twitter

Šta se ovo dešava u Hrvatskoj, s pravom se pitaju svi u regionu, nakon što je objavljeno više snimaka brutalnog nasilja, od kojeg je sve najviše potresao onaj na kome devojčice tuku svoju vršnjakinju.

Dve mlade ženske osobe su, prema izveštaju policije, prisilile devojku da se spusti na kolena, nakon čega je usledio serijal udaraca i ponižavanja. Ono što je posebno uznemirujuće jeste činjenica da je jedna od napadačica šamarala devojku koja je klečala, dok je druga pristupila s leđa i udarila je nogom, uzrokujući da žrtva padne i udari lice o tlo.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska odmah je reagovala na ovaj slučaj, pokrenuvši kriminalističko istraživanje odmah po saznanju za događaj, a ubrzo nakon toga dve tinejdžerke su uhapšene.

Međutim, nakon ovog snimka, pojavio se još jedan snimak brutalnog batinanja na ulicama susedne zemlje. Ovog puta, akteri su odrasle osobe.

 

 

Na snimku je besvestan muškarac koji leži na ulici i drugi koji pokušava da mu pomogne, ali mu tada prilazi muškarac i sekirom ga udara u glavu, nakon čega prilaze još dvojica koja ga napadaju, tuku, a potom prilazi još muškaraca i šutiraju ga i udaraju ga pesnicama dok ga druga dvojica drže.

Sve se dešava u manjem sokaku, a grad nije naveden. 

U jednom trenutku, posebno je potresno to što jedan od muškaraca uzima istu sekiru i preti da će ga i njim tući, a sve vreme se na snimku čuje "Lezi dole, vidiš li šta si uradio".

Ne zna se da li je nakon ovog snimka neko uhapšen, niti u kakvom su stanju povređeni muškarci.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading