DAVID SE RASPADA OD ŽIVOTA: Dragojevićev drug otkrio ŠOKANTNE DETALJE njegovog raskida sa Anom Korać!

Autor:

Zadruga

29.01.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U užasnom stanju!

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana i David

Nakon skandaloznog raskida Ane Korać i Davida Dragojevića, kom se niko nije nadao, a koji se desio preko noći, zbog čega su blokirali jedno drugo na Instagramu, te je rijaliti zvezda i obrisala sve fotografije sa sada već bivšim dečkom, oglasio se njihov prijatelj Lazar Jeremić Jera.

Jeremić se od Dragojevića ne odvaja danima unazad, a kako kaže, tu je da mu pruži podršku u ovom teškom momentu koji ga je snašao.

 

 

 

Jeremića su pitali kako se David oseća nakon raskida i da li zna koji je pravo razlog zbog čega su stavili tačku na dugogodišnju romansu koja je započela u rijalitiju "Zadruga".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar i David

- Sve znam, ali ne bih da komentarišem stvarno, dok David ne bude želeo sam da se oglasi. Kako može da bude neko za koga daš sve na svetu - rekao je Jeremić, onda nam je otkrio i da je bio u kontaktu sa Koraćevom:

- Čuo sam se sa njom, u normalnom smo odnosu, čestitala mi je rođendan. Što se tiče njihovog odnosa, generalno to oni najbolnje znaju - izjavio je Jeremić.

RepublikaFoto: youtube.com/RTVPinkOfficial
Ana Korać

- To Ana najbolje zna, mi nismo bili tamo, ni David, ni ja. Ja znam sve, i danas sam rekao, trenutno ne mogu ništa da kažem, opet sve zavisi od njih, kada on bude hteo da kaže sve, on će reći celu istinu. David mi je kao brat, i Anu volim, ali u ovoj situaciji, neke stvari... Dečko se raspada od života, tu nema šta, ali svakom je bilo jasno da je hteo život da da za nju, hteo je da ima porodicu sa njom - bio je mističan Lazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading