Nije joj žao: Takmičarka obavestila sve da napušta Zvezde Granda, desio joj se životni preokret!

Autor:

Zabava

20.01.2020

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Milenkovska nedavno se udala za svog kolegu iz "Zvezda Granda", Aleksandra Marinkovića Gutea, a pošto je trenutno u drugom stanju, Elena je odlučila da se ove sezone povuče iz takmičenja!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Elena Milenkovska

– Sinoć je krenula prva emisija drugog kruga u Zvezdama Granda i želim se javno izjasniti za moje dalje takmičenje. Toliko puno poruka mi je stiglo od svih vas da li ću produžiti dalje sa takmičenjem. Izvinite što nisam stigla mnogima da odgovorim, jednostavno život mi se promenio i budući mali član Marinković nam daje još od sada puno obaveza.

- Ove godine ovde se završava moje takmičenje. Predamnom su dani koje ću zauvek da pamtim i jako verujem da je sve onako kako treba da bude. Srećna sam za sve što doživljavam i jedva čekam da se ostvarim u ulozi majke jer smatram da je to najlepši dar. Sledeće godine se družimo opet u novoj sezoni sa novim snagama. A između ostalog očekujte mnogo toga od mene i mog gospodina Gutea. Hvala vam na podršci i tolikoj količini ljubavi koju mi konstantno šaljete. Takođe puno hvala svim mojim fanovima i fan page-ovima koji prate mene i moj rad. Beskrajno zahvalna. Volim vas! Elena Milenkovska Marinković – poručila je pevačica u objavi na „Instagramu“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? Milenkovska ?????? (@elenamilenkovskaa) on Jan 1, 2020 at 10:48am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading