IZNENADNA SMRT! BORA ČORBA SLOMLJEN: Umro je jedan jedinstveni... TUGA (FOTO)

Autor:

Zabava

25.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragične vesti potresle javnost!

IZNENADNA SMRT! BORA ČORBA SLOMLJEN: Umro je jedan jedinstveni... TUGA (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

U 75. godini života, fudbalski svet je izgubio jednu od svojih najvećih legendi. Velibora Džarovskog, poznatijeg kao "kralj fudbala". Njegova smrt je potvrđena od strane porodice, a vest je potresla mnoge, uključujući i poznate estradne ličnosti. 

Naime, nakon tužne vesti, mnogi su se oglasili putem društvenih mreža kako bi se oprostili od famoznog Džare. Među njima bio je i pevač Željko Samardžić, koji je na Instagramu napisao: "Bilo je zadovoljstvo poznavati te i sarađivati sa tobom. Zbogom, legendo Balkana." Oproštajnu poruku uputila je i Borisav Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba sa svojom grupom Riblja Čorba na svojoj oficijalnoj stranici na Fejsbuku, ističući Džarovskog kao "najmaštovitijeg prevaranta" i upućujući mu potresne reči odlaska.

- Otišao je naš veliki prijatelj, najmaštovitiji prevarant, jedan i jedinstven Velibor Džarovski Džaro. Jeste nas varao, ali je to tako šarmantno i duhovito radio da niko nije bio u stanju da se naljuti na njega. Putuj, dragi Džaro, i varaj zvezde na nebu - napisali su na društvenim mrežama.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Velibor Džarovski umro

Podsećanja radi, pored svoje velike ljubavi prema fudbalu, Džarovski je bio i menadžer mnogih estradnih zvezda tokom 80-ih godina. Zastupao je imena poput Zdravka Čolića, Bjelog Dugmeta, Miše Kovača, Tereze Kesovije i mnogih drugih. Međutim, i pored uspešne saradnje sa poznatim muzičarima, Velibor je isticao da mu najveći uspeh nije bio u estradnim vodama, već u fudbalskom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading