BJELA PATOLOŠKI MRZI ANTONIJEVIĆA: Ovo je pravi razlog zašto je poznati glumac napao starijeg kolegu

Autor: K. I. - E. S. T.

Vesti

24.08.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pokušaji Dragana Bjelogrlića (57) da umanji svoju krivicu pričom da je navodno bio izazvan, pa je zato brutalno isprebijao Predraga Gagu Antonijevića (62) padaju u vodu kad se zna da on patološki mrzi starijeg kolegu i da je samo čekao priliku da se s njim fizički obračuna.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Bjelogrlić dolazi u sud

Tačnije, Bjela jeste bio izazvan, ali ne Gaginim dobacivanjem, već činjenicom da ga je ovaj uhvatio u krađi i razotkrio njegove malverzacije.

Naime, Antonijević je otkrio da mu je Bjelogrlić nudio mito i podelu plena fifti-fifti ako ovaj, kao član komisije Filmskog centra Srbije (FCS), izdejstvuje finansijsku podršku filmu "Jesen samuraja". Da u to ne bude nikakve sumnje, Gaga je objavio i njihovu mejl prepisku, iz koje se, jasno kao dan, vidi kako Bjela mulja.

Bio pijan, u krvi nađene i psihoaktivne supstance

Republika

Foto: Tanjug

Bjelogrlić mučki udara Gagu

Podsetimo, analizom Bjelogrlićeve krvi nakon svega što se dogodilo u hotelu "Ambasador" utvrđeno je prisustvo alkohola i psihoaktivnih supstanci. Kako je pokazao nalaz, imao je 1,15 promila alkohola, a u policiji se branio da je alkohol pomešao s lekovima koje pije zbog zdravstvenih problema.

PRETIO OSVETOM

- Mislim da bi to naišlo i na dobru reakciju filmskog sveta. Razmisli, možda rizikujem mnogo, posle svega što sam uradio. Ti bi ostao zaštićen, ja bih prebacio na UO, ali opet ne znam. Razmisli, ti sa strane bolje vidiš stvari. Cenim da bi moglo da se zaradi oko 100 soma, a možda i više. Opet, nikad se ne zna - piše, između ostalog, u jednom mejlu Bjelogrlić.

To je, naravno, bila suma samo za jedan film, a ko zna koliko je sličnih "projekata" odradio Bjela s drugim ljudima. Antonijević je njegovu ponudu odbio i o svemu obavestio javnost.

Kako kaže za Srpski telegraf jedan od ljudi iz Bjelogrlićevog okruženja, ovaj patološki mrzi Antonijevića i nikad i nije krio da će mu se kad-tad žestoko osvetiti.

Moraće u zatvor, kao i u "Boljem životu"

Bjelogrlić kao da je dugo vežbao ovo što sada primenjuje. Naime, još u legendarnoj seriji "Bolji život" u jednoj epizodi izaziva kafansku tuču, s tom razlikom što je, prema scenariju, to uradio zbog fatalne pevačice, koju glumi Snežana Savić. Nakon toga biva osuđen i završava u zatvoru u Padinskoj Skeli.
Po svemu sudeći, njegova životna priča će pratiti scenario "Boljeg života" jer je, kažu advokati, realno da će morati iza rešetaka zbog bezobzirnog i ničim izazvanog napada na Predraga Antonijevića.

- Mene nije iznenadilo ovo što se dogodilo. Bjela je to praktično i najavljivao svaki put kad bi neko pomenuo Antonijevića - rekao nam je ovaj sagovornik.

Nakon objavljivanja kompromitujućih mejlova, Bjelogrlić je smenjen sa čelnog mesta u Grupaciji za kinematografiju PKS. To mu je, kažu oni koji ga poznaju, izuzetno teško palo jer je s tog mesta sebi završavao razne poslove. To je još više pojačalo njegovu mržnju prema Antonijeviću.

GENERAL DIVJAK

Pušten da se brani sa slobode, tvrdi da mu je Gaga dobacivao

Dragan Bjelogrlić pušten je da se brani sa slobode nakon što je juče saslušan u niškom tužilaštvu. Glumac je tri sata davao iskaz i priznao je izvršenje krivičnog dela. Za nasilničko ponašanje preti mu kazna do pet godina zatvora.

Pred tužiocem Bjelogrlić se nevešto branio. Prema njegovoj verziji, on godinu i po trpi Antonijevićeve provokacije.

- Antonijević mi je dobacio kada sam krenuo do toaleta. Žao mi je što sam naseo na provokaciju, pogrešio sam - izjavio je Bjelogrlić medijima po izlasku sa saslušanja.
Njegov problem je, međutim, što se na snimcima jasno vidi da mu Antonijević ništa nije dobacio i da nije krenuo u toalet, već direktno ka stolu za kojim je sedeo njegov stariji kolega. Gaga je čak bio okrenut na drugu stranu, pa je jasno da je Bjela izmislio da mu je ovaj dobacio.

Konačno, kap koja je prelila čašu bilo je to što je Gagi Antonijeviću povereno da snimi antologijski film "Dara iz Jasenovca", o stradanju Srba u Hrvatskoj. Nije to Bjeli zasmetalo samo profesionalno već nije mogao da prihvati ni činjenicu da se takav film uopšte snima. 

- Mnogi su zaboravili da je pre deset godina Bjelogrlić stao u odbranu Jovana Divjaka, bivšeg generala Armije BiH koji je počinio zločine nad Srbima, napravivši skandal uoči premijere svog filma "Montevideo". Tada je izjavio da mu je žao što premijernom izvođenju njegovog filma u Sarajevu neće prisustvovati Divjak, koji je malo pre toga bio uhapšen zbog ubistva 42 srpska vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu - podseća pomenuti sagovornik koji dugo poznaje Bjelogrlića.

Kada su se neke Bjeline kolege zgrozile nad ovom izjavom poput Gorana Paskaljevića, koji ju je najoštrije osudio, ovaj ga je napao, rekavši pred novinarima koji su od njega tražili komentar da ne traže od njega da ovaj čin pretvori u "prepucavanje sa zlobnim i zavidnim kolegama, koje mu očigledno ne praštaju uspeh".

Kad se to zna, nije ni čudo što je Bjelogrlić, dok je udarao Antonijevića, vikao: "Je*ala te 'Dara iz Jasenovca'."

Lekić preti batinama direktoru našeg lista

Bivši predsednik NUNS, koji je Bjelogrliću poručio: "Ruka ti se pozlatila" zato što je zverski pretukao Gagu Antonijevića, rešio je da krene Bjelinim pute. On je zapretio da će prebiti direktora Srpskog telegrafa Sašu Milovanovića.

- Čitajte u Srpskom telegrafu: Slaviša Lekić pretukao Sašu Milovanovića zato što je gledao "Daru iz Jasenovca" - napisao je Lekić na Tviteru.

Podsetimo, Lekić je prethodnog dana novinarku Informera nazvao prostitutkom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading