EKSKLUZIVNO: NAĐEN MOBILNI JELENINOG UBICE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na nasipu pronađen mobilni koji je policija poslala na veštačenje. Ukoliko je pripadao ubici, listing bi mogao da pokaže ko je sve učestvovao u zločinu.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Pojavili se novi dokazi u najmisterioznijem ubistvu u Srbiji

Novi dokaz u slučaju ubistva pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33) aprila 2016. na nasipu u Borči mogao bi u potpunosti da reši ovaj zločin! Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, krajem prošlog vikenda na mestu gde je ubijena Marjanovićeva pronađen je mobilni telefon za koji se sumnja da je pripadao ubici!

Isplivao iz mulja

- Meštanin Borče šetao je blizu kanala na nasipu i u jednom trenutku u rastinju je uočio nešto sumnjivo! Približio se i video neki telefon, koji je bio skroz uništen i prljav kao da duže vreme stoji tu. Prvo što mu je je palo na pamet bilo je da telefon ima nekakve veze s ubistvom Jelene Marjanović, pogotovo zato što je pronađen blizu mesta na kom je ubijena - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako navodi naš sagovornik, telefon je odmah odneo u policijsku stanicu.

- On je u policiji rekao da sumnja da telefon ima nekakve veze sa pevačicinim ubistvom. Inspektori su odmah telefon poslali na superveštačenje da bi se utvrdilo kome je pripadao i da bi se istražili svi mogući tragovi koji bi napokon mogli da rasvetle ovo ubistvo i dovedu do hapšenja osumnjičenog - dodaje naš sagovornik.

Kako saznajemo, ukoliko je pripadao ubici, listing poziva na ovom telefonu mogao bi da bude krunski dokaz u hapšenju ubice i njegovih pomagača!

- Inspektori sumnjaju da telefon pripada ubici i da mu je ispao u kanal tokom borbe sa Jelenom, a da je sada, kada su se mulj i blato povukli, isplivao na površinu. Ukoliko jeste pripadao ubici, listing bi mogao da pokaže s kim je sve bio u kontaktu i razotkrije sve koji su mu pomogli kobnog dana da se reši tela i dokaza - kaže naš izvor iz policije.

Naš sagovornik kaže da dok se ne reši slučaj, nijedna opcija, ma koliko čudno zvučala, nije isključena, pa ni ta da bi ovo mogao biti pevačicin telefon za koji mnogi nisu znali. Međutim, u porodici Marjanović sumnjaju u tako nešto.

Ne pripada Jeleni

- To definitivno nije Jecin telefon! Njen telefon pronađen je kad i ona, i to nedaleko od mesta gde je pronađeno njeno telo. Taj mobilni se trenutno nalazi u policiji zajedno sa starim telefonom, kao i njenim tabletom - rekao nam je juče svekar ubijene pevačice Vladimir Marjanović.

Porodica: Jelena nije imala ljubavnika

Članovi porodice Krsmanović koji su angažovali Centar za forenzičku analizu kažu da nisu zadovoljni dosadašnjim tokom istrage i da žele napokon saznaju šta se desilo kobnog dana.

- Želimo da saznamo ko stoji iza Jecinog ubistva. Kontaktirali smo sa Nenadom Šipkom i centrom jer nas bole svi ti naslovi po novinama, pogotovo kada se pisalo za Jeleninog ljubavnika, što sigurno nije tačno. Porodicu Marjanović smo obavestili o ovome. Pitala sam ih da oni kontaktiraju sa Nenadom, ali verovatno u svoj toj gužvi nisu obratili neku preveliku pažnju, pa smo mi odlučili da angažujemo centar. Tako bismo i njima pomogli ovim - rekla je Teodora Krsmanović.

ČINJENICE - OBDUKCIJA
17 meseci prošlo od ubistva

Jelena usmrćena tvrdim predmetom nepravilnog oblika

Pevačica se branila, na šta ukazuju modrice po telu
Pretpostavlja se da je ubijena udarcima po glavi
Pronađeni DNK tragovi nisu bili upotrebljivi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading