Svaki deseti požar u Beogradu vatrograsci gase na vozilima!

Autor:

Vesti

31.05.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasno-spasilačka brigada Beograd tokom prethodne godine imala je čak 411 intervencija gašenja požara na saobraćajnim vozilima. To je deset odsto od svih požara na teritoriji grada Beograda.

Svaki deseti požar u Beogradu vatrograsci gase na vozilima!

Foto: ST/N. MANDIĆ

AMSS

Koja li je tajna mirne glave moga kuma, koja li je tajna?

Mislim da, u pitanju je Kasko osiguranje. Jer, neoprezni vozači u kraju vrebaju, fasade sa zgrada padaju, nepogode su nepredvidive.

A auto mora biti (o)siguran! POTREBNO JE!

Mnogo je poslednjih nedelja prepeva Konstraktine pesme, ali ove stihove nemojte otpisati kao puku zabavu ili šalu. Koliko ste puta pomislili Neće valjda, ne daj Bože kada ste nakon dugog traženja parkinga ostavili automobil na „sumnjivom“ mestu, ispod trošne fasade ili sa strepnjom gledali prognozu koja predviđa grad i olujni vetar.

Zbog čega biste mesecima čekali naručen i netaknut auto iz fabrike, ako će ga za dva dana neko izgrebati priveskom za ključeve ili nespretni komšija ogrebati prilikom nesavesnog parkiranja tik uz vaš auto? Bilo da vas je neko udario na parkingu, „čuknuo“ u saobraćaju ili je drvo baš to jedno jutro odlučilo da se „nasloni“ na vaš automobil, Kasko osiguranje je tajna mirne glave.

Ovog jutra dočekala nas je i vest da je Vatrogasno-spasilačka brigada Beograd tokom prethodne godine imala 411 intervencija gašenja požara na saobraćajnim vozilima. To je deset odsto od svih požara na teritoriji grada Beograda!

Luksuz može biti kvalitetna roba ili usluga, može biti jahta ili hotel, ali ne i Kasko osiguranje, jer je upravo ova polisa vaš najbolji saveznik u zaštiti automobila od štete nastale vašom ili tuđom odgovornošću, kao i od situacija nad kojima nemate kontrolu kao što su elementarne nepogode.

AMS Osiguranje uvek pruža više!

Polisa Kasko osiguranja pokriva troškove štete nastale usled: saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta na vaš auto, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije.

Uz delimično Kasko osiguranje možete se osigurati od loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala, dok vas dopunsko Kasko osiguranje štiti od krađe vozila i stakala. Iako se o krađi vozila ne govori često, prema statistici, u našoj zemlji ukrade se oko 600 vozila godišnje.

Da biste bili sigurni tokom vožnje i uživali u krstarenju drumovima bez dodatnih opterećenja, uz Kasko polisu AMS Osiguranja dobijate i Člansku karticu AMSS pa ne morate brinuti o eventualom kvaru i plaćanju šlep službe.

Za plaćanje polise u celosti dobijate dodatni popust, a uvek postoji i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata. Ukoliko pak imate vozni park, dobijate dodatne povoljnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading