PRVA ISPOVEST IZ UČIONICE SMRTI! Kosta je pucao na najboljeg prijatelja i najdražu nastavnicu: PRESKOČILA SAM MRTVOG DRUGA I POBEGLA!

Autor:

Vesti

07.05.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od devojčica iz odeljenja Koste Kecmanovića (13), koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio osmoro đaka i domara, a nekoliko njih ranio, detaljno je ispričala kako je izgledalo kada je upao na čas istorije sa pištoljima i počeo da puca po drugarima

PRVA ISPOVEST IZ UČIONICE SMRTI! Kosta je pucao na najboljeg prijatelja i najdražu nastavnicu: PRESKOČILA SAM MRTVOG DRUGA I POBEGLA!

Foto: Republika.rs, Privatna arhiva

Kako je napisala na društvenoj mreži Instagram, Kosta Kecmanović je prošle godine išao u drugu smenu gde su ga i ismevali, a onda je od ove godine prešao u njihovu, gde su ga svi gotivili i družili se s njim normalno. 

Foto: Tanjug, Facebook

Kosta Kecmanović ubio je osmoro đaka i domara, a nekoliko njih teško ranio

- Svi su ga zvali na rođendane i svaki put kad smo izlazili napolje uvek smo ga zvali. U školi je dobio dva iz tehnike i tehnologije i tri iz matematike... Sa nastavnicom istorije je išao na školsko, opštinsko i na gradskom, ja mislim... Bio je odličan đak i uvek je bio 5.0, svi su mislili da živi u normalnoj porodici - piše ova devojčica, čije ime nećemo objavljivati, kao i: 

Foto: Printscreen

Devojčica je detaljno opisala šta se desilo kobnog dana

- Međutim 3.5.2023. imali smo normalan čas istorije gde smo učili novu lekciju... Bilo je oko pet minuta do kraja časa i čujemo mi pucnjavu misleći da su to petarde (u to vreme on ubije obzebeđenje  i dežurne učenike), posle toga ulazi u kabinet za istoriju sa dva pištolja i kreće da puca nastavnicu istorije i njegovog najboljeg prijatelja V.P. Mi smo se sakrili ispod stolova, svi smo bili u šoku, skrivali smo se ispod stolova i ja sam u jednom momentu završitala. On je verovatno gledao odakle se čuje taj zvuk, ja sam ustala, preskočila mrtvog dečaka A.Č. i istrčala sam iz kabineta, za mnom su istrčali jedna devojčica L.V. i dva dečaka V.V. i M.P. gde smo nas četvoro ostali živi. 

Dalje navodi horor koji su zatekli u hodniku škole.

- Videli smo dežurne učenice A.B. i B.A. i obezbeđenje mrtvo, bili smo u šoku, ali smo istrčali iz škole. L.V. i ja smo istrčali kod mene kući dok su dečaci otišli svojim kućama. Posle nam je javljeno da je S.N. upucana u ruku, ali da je živa... A posle nam je javljeno da su neki naši prijatelji mrtvi, a neki u Urgentnom i Trišovoj - piše ova devojčica na Instagramu. 

Foto: Printscreen

Devojčica je išla u odeljenje sa Kostom Kecmanovićem

Inače, dečak V.P, za koga ona navodi da je bio najbolji drug Koste Kecmanovića je ranjen u masakru i sa teškim povredama kičme i glave primljen u bolnicu. Njegov otac, zamenik načelnika pulmologije, zbog njegovog lošeg opšteg stanja, nije uspeo da ga prepozna na prijemu u bolnicu.

S.P. je inače, zamenik načelnika pulmologije KCS radio, a na njegovo odeljenje stigao je upravo njegov ranjeni sin, kog u prvom momentu nije prepoznao od silnih povreda i rana koje mu je vatrenim oružjem naneo Kosta Kecmanović. 

V.P. je i dalje u teškom stanju, buduci da mu je metak prošao kroz kicmu, a zadobio je i povrede glave. Kada je otac shvatio da je ispred njega na stolu njegov sin potpuno se izbezumio, vrištao je i cepao mantil u stanju velikog šoka koji je doživeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brana

07.05.2023 17:43

Ne branim dečaka, ni slučajno, ali iz ličnog iskustva, mislim da je imao 'pranje mozga' protiv majke, s obzirom da je živeo sa ocem, maćehom i polusestrom. Daj Bože da grešim, ali moje dete je moj bivši muž okrenuo protiv mene i dete je do nedavno imalo razne afekte u školi (raznorazne, sli ne ovakve). Skoro se smirio i povratio naš kontakt nakon dosta vremena. Čekala sam i dočekala, ali proučavala tzv centrifugu mozga. Ako grešim, neka mi oprosti jer samo pretpostavljam.

Odgovori 35 56