"TEŠKU BORBU VODI VUČIĆ"! Milovan Drecun o sramnoj Rezoluciji o Srebrenici: "Svi moramo da stanemo uz predsednika, taj dokument žigoše srpski narod"!

Autor:

Vesti

15.05.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj dokument bi trebalo da baci jednu stigmu, žigoše srpski narod, njegovu matičnu državu Srbiju, kao i i Republiku Srpsku kao genocidnu tvorevinu, tvrdi Drecun.

"TEŠKU BORBU VODI VUČIĆ"! Milovan Drecun o sramnoj Rezoluciji o Srebrenici: "Svi moramo da stanemo uz predsednika, taj dokument žigoše srpski narod"!

Foto: Tanjug

Sednica Generalne Skupštine UN o rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici posle dva odlaganja zakazana je za četvrtak, 23. maj,  koji će u istoriji ostati obeležen kao jedan od  najtežih i najvažnijih dana za Srbiju i naš narod. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u Njujork da bi tada, u ime države i naroda iz Srbije i Republike Srpske, vodio nimalo laku bitku za odbranu vitalnih nacionalnih interesa jer predaje, kako je najavio, nema i neće biti!

U toj borbi predsednik uživa sve snažniju podršku naših građana širom sveta koji pozivaju na slogu i jedinstvo. Na to apeluje i Milovan Drecun, predsednik skupštinskog odbora za odbranu i unutrašnje poslove, koji u razgovoru za Republiku ukazuje da se rezolucija, koju pokušavaju da proguraju u GS UN, tiče celokupnog srpskog naroda, ma gde god da živi.

- I taj dokument bi trebalo da baci jednu stigmu, žigoše srpski narod, njegovu matičnu državu Srbiju, kao i i Republiku Srpsku kao genocidnu tvorevinu. I zato je borba koja se vodi borba za interese celokupnog srpskog naroda, za generacije koje dolaze, da ne bi bile označene kao pripadnici genocidnog naroda - istakao je Drecun i nastavio:.

- Tu tešku borbu predvodi predsednik Vučić. On ima maksimalni politički autoritet i snagu na međunarodnom planu, što je i pokazao. A neophodno je sada da ima podršku i svih nas koji želimo dobro svom narodu i svojoj državi. 

Dakle, ističe Drecun, snaga predsednika Vučića u ovom teškom političkom trenutku proizilazi i iz jedinstva i podrške svih Srba, gde god da žive.

- I to bi, svakako, trebalo sada da se potencira jer borba koju Vučić vodi je iscrpljujuća i trebalo bi da stanemo uz njega, podignemo njegovu snagu i samopouzdanje i pokažemo celom svetu da predsednik govori u ime svih nas - zaključuje Drecun.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading