(FOTO) Nestala devojka u Beogradu! Teodora je na sebi imala sivi kaput, porodica ne može da je nađe više od 24 sata

Autor:

Vesti

28.11.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Rajčević nestala je pre više od 24 časa, njeni roditelji kao i prijatelj glumac Miki Damnjanović oglasili su se na društvenim mrežama uz apel da ih kontaktira svako ko prepozna devojku.

Foto: facebook.com/printscreen
Nestala Teodora Rajčević

- Na sebi je imala tamno sivi kaputic i braon cipele, Molim vas šerujte, možda neko nešto zna - stoji u opisu fotografije nestale devojke koju je objavio glumac.

Glumac je na fotografiji napisao i "Dragi ljudi pomozite, drugarica je nestala! Svaka informacija je korisna!".

Teodorina porodica se takođe oglasila na Fejbuku.

- Ako neko ima informaciju o Teodori, neka napiše da li je dobro. Nema telefon kod sebe. Nemamo nikakvih vesti o njoj više od 24 sata. Unapred zahvalna, njena porodica - stoji u statusu.

 Ukoliko ste videli Teodoru ili imate neku informaciju o njoj javite na broj 060/6862438

Teodora je poslednji put viđena u kafiću na Vračaru, a kako njeni roditelji kažu, oko 22 časa napustila je kafić sa društvom i od tada joj se gubi svaki trag. Na sebi je imala sivi kaput, farmerke i braon cipele.

- Pitali smo njeno društvo da li nešto zna, međutim oni su nam rekli da nije izašla sa njima, već je sedela sa njima nepoznatim ljudima. Pokušavamo da saznamo sa kim je bila - kaže Teodorina majka Gordana Milićević.

Kako dodaje, Teodora se nije ponašala čudno u poslednje vreme i sve je bilo u savršenom redu. Studira glumu na Akademiji umetnosti u Banjaluci, a sada se kao apsolvent vratila u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading