BAHATO SE PARKIRAO, ČETIRI AUTOBUSA PUNA PUTNIKA ČEKALA DA SE VOZILO POMERI! Građani besni: "Ovo je užas!"

Autor:

Vesti

13.05.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Strumičkoj ulici na Lekinom brdu čovek ostavio auto praktično nasred ulice.

BAHATO SE PARKIRAO, ČETIRI AUTOBUSA PUNA PUTNIKA ČEKALA DA SE VOZILO POMERI! Građani besni: "Ovo je užas!"

Foto: Republika

Bahatosti pojedinih vozača nema kraja, pa je tako danas, u Strumičkoj ulici na Lekinom brdu, jedan takav ostavio auto govoro nasred ulice i izašao, ne pitajući se da li će to izazvati potpuni kolaps u saobraćaju, a izazvalo je...

Četiri autobusa puna putnika, čekala su da se ovaj vozač vrati. Vozači su trubili i svirali, građani izlazili iz autobusa, u neverici posmatrajući prizor.

Bahatog vlasnika belog "Fijata" niko nije mogao da dozove i tako dvadesetak minuta. A onda, kad su putnici već počeli da gube nadu, vozač "Fijata" se pojavio "mrtav hladan", izvinio, seo u auto i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Republika

Foto: Republika

Vlasnik vozila se bahato parkirao

Putnici su ostali šokirani, između ostalog čuli su se razni komentari poput:

- Ovo je užas

- Ovo ima samo kod nas

- Dokle će ovakve budale da nam prave haos

Nakon dvadesetak minuta agonije, kada se "Fijat" sklonio, gužva koja je nastala zbog zastoja u saobraćaju, brzo je regulisana.

Republika

Foto: Republika

Četiri autobusa čekala da se pomeri vozač belog "Fijata"

Provera parking kazni: Kako saznati da li imate parking kaznu?

Kako su ranije za B92. net rekli iz JKP "Parking servis", vozači mogu proveriti da li imaju kaznu za nepropisno parkiranje na sajtu JKP "Parking servis", putem SMS-a, mejla ili pozivom kontakt-centru.

Iz tog preduzeća navode da je jedan od najlakših načina da se proveri kazna "Oka sokolovog" upravo onlajn putem preko sajta JKP "Parking servisa".

Ukoliko nema kazne, pisaće da za to vozilo nije napisana kazna. Međutim, ukoliko je "Oko sokolovo" snimilo vozilo onda će na sajtu pisati svi podaci, kolika je kazna, kao i do kada je potrebno platiti kaznu.

Takođe, na sajtu JKP "Parking servisa" možete proveriti gde se nalazi vozilo nakon što ga je odneo pauk na isti način, uneti broj registarske tablice vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading