SKANDAL U REŽIJI NOVAKOVOG RIVALA! Italijan priznao nije zbog povrede predao, A RAZLOG JE ŠOKIRAO TENISKI SVET!

Autor: Republika

Sport

08.06.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Lorenco Museti priznao je da nije zbog povrede predao meč Novaku Đokoviću, već je to uradio jer je bio svestan da nema nikakvu šansu protiv Srbina!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Museti predao u finišu petog seta

Svetski broj jedan Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, nakon što mu je Italijan Lorenco Museti predao meč pri rezultatu 4:0 u petom setu (6:7, 6:7, 6:1, 6:0).

Đoković se mučio u prva dva seta, potom zaigrao mnogo bolje i potpuno razbio Italijana u naredna tri seta, dopustivši mu samo jedan od 17 gemova.

S obzirom na to da je Museti tražio pomoć fizioterapeuta, delovalo je da tinejdžer ne može da nastavi meč zbog povrede ili loše fizičke spreme, ali to nije glavni razlog!

Po završetku meča očekivalo se da će Museti reći da je problem bio u povredi, ali on je sve iznenadio svojim rečima!

- Ne, ne, nisam predao zbog povrede. Bilo je malo grčeva i malo bolova u donjim leđima, ali ja više nisam mogao da osvojim ni poen, nije bilo to dobro ni za publiku i zato sam odlučio da predam. Nisam imao šansu, mislio sam da je najbolje rešenje da to uradim - šokirao je sve Museti i dodao:

- Naravno da sam malo razočaran, ali igrao sam protiv najboljeg na svetu i uzeo dva seta, posle toga je on igrao mnogo bolje. Uticala je i moja fizička sprema - istakao je tinejdžer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

08.06.2021 14:28

Stvarno nekorektno i nesportski. Ako te vec delje sa nulom, neka to ostane zabelezeno! Kao sto je zabelezeno kad si mu uzeo dva seta (kapa dole za igru, uzgred).

Komandant 1001

09.06.2021 11:41

Đoković je jednostavno nenadmašiv