BORIS BEKER SE OGLASIO: Nikada nisam čuo Novaka da tako priča!

Autor:

Sport

26.04.2021

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker je dao svoje mišljenje o mladoj teniskoj nadi Dominiku Timu koji je upao u rezultatsku i psihičku krizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Dominik Tim treba da shvati da je jedan od favorita za osvajanje titule na Rolan Garosu, ali pri tom mora da promeni pristup takmičenjima, tvrdi legendarni Boris Beker.

- On mora da shvati da je jedan od favorita na Rolan Garosu. Ima 27 godina, trebalo bi da je na vrhuncu, ali mu je potreban drugačiji pristup kako bi se izborio sa pritiskom- rekao je Beker.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dominik Tim

- Nikada nisam čuo Federera, Nadala ili Đokovića da se žale na pritisak. Ako ste osvojili grend slem, onda ste spremni za sledeću titulu.

Austrijanac je imao loš početak nove sezone, a posle samo tri turnira odlučio je da napravi pauzu. U međuvremenu je malo trenirao, a otvoreno je govorio da ima problem da postavi nove ciljeve posle osvajanja Gren slem titule na US Openu.

Tim bi trebalo da se vrati na teren na mastersu u Madridu, koji je na programu od 2. maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading