ZNAČAJNA SUMA! Evo koliko novca je ĐOKOVIĆ ZARADIO pobedom nad Musetijem! Tu su i bodovi

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Benefiti plasmana u naredno kolo Konte Karla.

ZNAČAJNA SUMA! Evo koliko novca je ĐOKOVIĆ ZARADIO pobedom nad Musetijem! Tu su i bodovi

Foto: Starsport

Novak Đoković je savladao Lorenca Musetija u osmini finala Mastersa u Monaku sa 2:0 (7:5, 6:3), i na taj način se revanširao Italijanu za poraz iz prošle godine na istom turniru. A nije bilo nimalo lako. Museti je odmah uzeo brejk, vodio 4:2, ali onda je Đoković pronašao snagu tamo gde to najviše voli da radi - u publici. Italijani koji su gledali meč digli su glas nakon što je Nole zatražio proveru, a ispostavilo se da je bio u pravu i Srbin je znao da se "zasladi time", te je tu krenulo "buđenje zveri"

Tri gema zaredom, potom je izjednačio Museti na 5:5, ali je Novak ostao pribran kada je najviše trebalo i mirno priveo prvi set kraju. Za razliku od prvog, u drugi set je ušao mnogo bolje, poveo sa 2:0, a onda su krenuli problemi sa nedostatkom daha, teški su bili vremenski uslovi... Međutim, i iz toga je uspeo da se izdigne i na 4:3 dobio strašno važan brejk, te bez izgubljenog poena u poslednjem gemu nadigrao Musetija. 

Ujedno došao je i do dodatnih poena na ATP listi. Naime, zaradio je dodatnih 110 poen, a uz to i nezanemarljivu sumu novca. Na račun Novaka Đokovića nakon plasmana u narednu rundu prestižnog turnira leglo je tačno 149.685 evra.

Nole će u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu igrati protiv Aleksa de Minora, a on je na programu sutra. Meč neće početi pre 14 sati i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading