(FOTO) Zato ga narod širom sveta obožava: Pogledajte KAKO je Novak Đoković IZNENADIO SVOJE FANOVE U INDIJI!

Autor:

Sport

29.03.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković miljenik je teniskih fanova širom sveta. Dok su i drugi bili veliki šampioni, niko u istoriji ovog sporta nije imao toliko harizme i ljudstva u sebi, što oduševljene mase privlači Noletu kao muve lepku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Česte interakcije sa obožavaocima deo su Đokovićevog svakodnevnog života, nije jedan od onih umišljenih snobova koji su ranije vladali belim sportom, pa je i na današnji dan odvojio vreme kako bi oduševio svoje fanove - u Indiji!

Da, čak i u najdaljim ćoškovima planete našeg Noleta gledaju kao boga, na čemu je on zahvalan, pa je odlučio da Indijcima poželi srećan praznik.

Na današnji dan pada "Festival boja" poznat kao Holi, koji slavi pobedu dobra u borbi sa zlim.

Tako Indijci dočekuju proleće, uz puno boje, ljubavi i polivanja vodom, što je jedan veliki deo ovog praznika, pošto tako jedni sa drugih "spirate zle duhove".

Novak je onima koji slave na Tviteru poželeo srećan Holi uz sledeće reči.

- Srećan vam Holi! Želim vam pre svega bezbedno slavlje, uz mnogo veselja i sreće. Nadam se da će ovaj festival uneti mnogo boje i sreće u vaše živote - napisao je Đoković na svom profilu.

Ništa ne može da promakne svetskom broju 1!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading