LAJOVIĆ O NOVAKU: Ko ima mozga, shvatiće!

Autor:

Sport

14.03.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Lajović je govorio o početku ove teniske sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Lajović

Lajović je pričao o velikoj pobedi nad Danilom Medvedevim u Roterdamu, a dotakao se i Viktora Troickog, novog selektora Srbije, te pisma, koje je Novak Đoković uputio organizatorima Australijan opena.

- To su bile već neke političke stvari, ali onaj ko ima imalo mozga, mogao je da pročita njegovu izjavu i da shvati da je to molba, a ne nekakav zahtev. Ne za njega, već za druge kojima je to bilo i potrebno, ali se to na kraju uvek izokrene u medijima. Ne bih previše davao značaja tome - rekao je Lajović u intervjuu za Telegraf.

Lajović je pohvalio i novog selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije, Viktora Troickog.

- Mislim da se dobro snašao, nezgodno je bilo što je bio u ono teškom kovid karantinu, morao je da igra i one teške mečeve, prilično se izmorio. Što se tiče same njegove uloge, smatram da je skroz dobro podneo, a sa naše strane, mislim da su svi zadovoljni njime.

RepublikaFoto: Starsport


Foto: starsport

Lajović je najveći trijumf ove sezone napravio protiv Medevedeva u Roterdamu, ipak već u narednom kolu eliminisao ga je hrvatski teniser Borna Ćorić.

- Odigrao sam kvalitetan meč, imao sam prostora da igram svoju igru i uglavnom, kada osećam da mogu da dobro odigram, javljaju mi se šanse. Možda mu malo ne odgovaram. U prvom setu sam igrao kvalitetno, u drugom je on malo izgubio rešenja, to se meni desilo u meču protiv Borne - zaključio je Lajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading