LEGENDA O MRŽNJI PREMA ĐOKOVIĆU: Kiros, Kejros, Vilander se javljaju - nisu mu ni do kolena!

Autor:

Sport

09.09.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković dobio je mnogo kritika u javnosti posle diskvalifikacije sa US Opena kada je slučajno pogodio linijskog sudiju lopticom.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savićević

Jedan od prvih koji se javio da kritikuje Đokovića je Kirjos, australijski teniser poznat po skandalima i mržnji Srbina. Pokušao je odmah da sebe stavi u prvi plan i glumi žrtvu...

To je stiglo i do Balkana, pa je tako u zaštitu Đokovića stao legendarni fudbaler Dejan Savićević.

- Uvek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki... Nemam pojma. Što pljuje Đokovića. Neki bezvezni igrač što ga non stop proziva, šta god uradi Đoković, ne valja- rekao je Savićević prilikom gostovanja u podkastu "Sport Light".

- I onaj Vilander, koji je bio dobar igrač, sad je komentator, pa odjednom počne da ga hvali, pa ti nije jasno o čemu se radi- dodao je osvajač dve Lige šampiona.

 

 

 

Dejan Savićević se osvrnuo i na "Adria tur", na kome se pojavila korona virus zbog čega je Đoković bio pod paljbom javnosti, poručivši da je Srbin možda "potcenio situaciju, uključivši i ljude koji su mu davali informacije".

- Otišlo je kako je otišlo, verovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Ali da neko kritikuje Đokovića posle svega što je uradio, za Srbiju i srpski sport...- rekao je Savićević i dodao:

- Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading