VESTI DIREKTNO IZ SREDINE OKTAGONA: Glas UFC-a otkrio - HABIB SE VRAĆA!

Autor:

Sport

22.02.2021

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nurmagomedov će definitivno juriti skor od 30-0, tvrdi Brus Bafer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kako tvrdi Brus Bafer, Habib će se sigurno vratiti u oktagon!

Takozvani "glas UFC-a" govorio je o raznim temama u intervjuu za "Russia Today", pa se dotakao i "Dagestanskog orla", kao i njegovog eventualnog povratka iz penzije.

Bafer, koji već 25 godina pomno prati i raste sa kompanijom, u Habibovoj budućnosti vidi rasplet kao iz filma "Roki". 

- Habib je čovek koji ima čast i ponos. Sjajan je lik, baš mi se sviđa. Super se slažemo, kao što sam se slagao i sa njegovim pokojnim ocem, čiji odlazak je bio preran. Habibu je uvek trebao sve veći i veći izazov. Trebalo mu je da ga protivnik digne na drugi nivo,  trebala mu je motivacija da se vrati kao Roki Balboa i da trenira kao što trenira, tako da verujem da će se sigurno vratiti. Kada se penzionisao, bio je u emotivnom rasulu, a u takvom stanju često zažališ svoje odluke. Kada se udaljio i sagledao situaciju, realno je da se predomislio, tako da je samo pitanje momenta kada će to objaviti - smatra Brus Bafer.

Ukoliko mu treba protivnik da ga digne, sve je više opcija, pa bi mogao da juri status šampiona u dve divizije protiv Kamarua Usmana, ili da Majkla Čendlera ućutka kada je priča o najboljem rvaču u MMA u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading