RAKIĆEV TRENER O UZORICMA PORAZA: Uzimao je lekove pre meča! INFEKCIJA UZELA DANAK!

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Babak Nejadmogadam se obratio javnosti.

RAKIĆEV TRENER O UZORICMA PORAZA: Uzimao je lekove pre meča! INFEKCIJA UZELA DANAK!

Foto: Aleksandar Rakić/privatna arhiva

Aleksandar Rakić

Ljubitelji MMA sporta u noći između subote i nedelje imali su priliku da uživaju u jednom od najvećih događaja u poslednjoj deceniji!

Nakon dvogodišnje pauze zbog povrede, najbolji srpski borac Aleksandar Rakić se vratio u oktagon, ali je pretrpeo poraz u prvoj borbi po povratku u UFC 300.

Foto: www.profimedia.rs

Rakić u nokdaunu

U borbi sa Čehom Jiržijem Prohaskom, Rakić je dobro otvorio borbu držeći protivnika na distanci i čekajući pravi trenutak za napad. Međutim, Prohaski je uspeo da se prilagodi Rakićevoj taktici i preokrene meč u svoju korist. Čeh je, naime, došao do pobede tehničkim nokautom u drugoj rundi nakon što je Srbinu zadao nekoliko serija razornih udaraca.

Nakon toga oglasio se Rakićev rvački trener Babak Nejadmogadam i otkrio uzroke poraza u Las Vegasu.

- Čestitke Jiriju. Za sve vas koji ispitujete zašto se Aleks umorio nakon totalne dominacije u prvoj rundi, ovo je razlog: Uzimao je lekove (antibiotike) protiv infekcije neposredno pre meča - napisao je Babak, a uz to je priložio i fotografiju.

Foto: printskrin

Objava Rakićevog trenera

Rakiću je to četvrti poraz u profesionalnoj karijeri i sada ima učinak od 14-4. Ipak, od dolaska u UFC ostario je šest pobeda i tri poraza, a ovaj mu je bio drugi u nizu nakon što je u julu 2022. izgubio borbu sa Janom Blahovičem kada je ujedno i doživeo tešku povredu kolena zbog čega je dve godine pauzirao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading