GENIJALAN PLAN DIVČEVOG I PEĐINOG SAIGRAČA: Veber ulaže 100 miliona dolara u marihuanu!

Autor:

Sport

22.02.2021

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kris Veber odlučio je da upliva u novu branšu biznisa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kris Veber uložiće preko 100 miliona dolara u marihuanu

Nekada je sa sjajnim srpskim tandemom u Sakramentu ratovao sa Šekom, Kobijem i Lejkersima, a danas planira da uloži čak 100 miliona dolara u razvijanje biznisa koji se bavi marihuanom.

Kako ističe, trenutna pomama za "travom" u Americi slična je "Zlatnoj groznici" sa kraja 1840-ih, kada su se milioni sjatili u Kaliforniju kako bi tražili zlato.

Kao i tada, neki imaju više resursa, te veću mogućnost da profitiraju, a Veber poseban problem vidi u tome što su manjine u znatno podređenijem položaju, pa je odlučio da im sa time pomogne.

On i "JW Asset Management" će fondom od 100 miliona dolara pomoći vlasnicima marihuana biznisa koji su manjina da napreduju.

- Tim ljudima treba pomoć. Doćićemo gde bude trebalo, treniraćemo ljude, osiguraćemo im poslove, i pre svega ćemo se podruditi da skapiraju da ima različitih delova u ovom poslu, i da svi moraju da rade na visokom nivou. Mora se izmeniti struktura među liderima, pošto predugo manjine ispaštaju i idu u zatvor zbog marihuane, dok drugi profitiraju od ove industrije - istakao je za "TMZ" Veber.

 

Ova industrija će, po njegovoj proceni, u sledeće tri godine porasti za još čak 130 milijardi dolara, pa ne želi da manjine propuste priliku da profitiraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading