BAŠ JE FACA: Bobi Marjanović glumi u novom Sandlerovom filmu!

Autor:

Sport

21.09.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Boban Marjanović (32) ponovo će uploviti u glumačke vode! Naime, košarkaš Dalasa dobio je jednu od glavnih uloga u filmu "Hustle", produkcije Netfliks, gde će deliti scene sa čuvenim holivudskim glumcem Adamom Sandlerom (54).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Ovo će za našeg asa biti drugo pojavljivanje u Holivudu jer je prethodno imao manju ulogu u filmu "Džon Vik 3", u kojem je radio sa slavnim Kijanuom Rivsom. Za razliku od "debija" na filmskom platnu, Bobi će sada imati znatno više odgovornosti, posebno jer će glumiti košarkaškog talenta.

Naime, u ovom filmu Adam Sandler tumači ulogu skauta NBA franšize Filadelfija, koji u potrazi za novim mladim zvezdama stiže u Srbiju, gde sreće ni manje ni više nego Bobana Marjanovića!

 

 

Tokom dalje radnje, košarkaški skaut dobija otkaz zbog Bobija, ali ipak odlučuje da ga dovede u Ameriku kako bi dokazao svoju tvrdnju da obojica imaju kvalitet da naprave velike karijere u NBA ligi.

Boban Marjanović neće biti jedini Srbin u ovom filmu, koji će se snimati baš u Filadelfiji, jer producenti trenutno traže ljude koji će glumiti Bobijevu suprugu i sina, kao i muškarca koji radi u obezbeđenju, a nadaju se da će se javiti "američki Srbi" koji tečno govore našim jezikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading