MRKELA: Potreban kontinuitet, stvorili tim za budućnost

Autor:

Sport

02.09.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dovođenje trojice sjajnih igrača poslednjeg dana prelaznog roka Crvena zvezda je oformila maltene dva veoma jaka tima, a sportski direktor Mitar Mrkela je to nazvao - investiranjem u budućnost.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Čini se da od Barija 1991. godine Crvena zvezda nije imala jači tim, po kvalitetu i kvantitetu, a na "Marakani" tvrde da je to urađeno planski, kako bi se spremno dočekala i naredna jesen i novi evropski izazovi.

- Mi smo investirali u budućnost, sada imamo tim koji će ako ponovi osvoji titulu, a nadam se da hoće, sledeće godine uigraniji za godinu dana ući u kvalifikacije za Ligu šampiona. Nama je potreban kontinuitet, a ova finansijska injekcija koju imamo koristimo da ulažemo. Do sada je Zvezda prodavala najbolje u januaru, sada imamo komociju da prodamo nekog a da već imamo spremnu zamenu. Za takmičenje na tri fronta, imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača na svakoj poziciji a to je bila i naša ideja kad sam došao pre godinu dana - rekao je Mrkela za Novosti.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mitar Mrkela

On je najavio i da će biti ponuđen produžetak saradnje sa igračima koji čine okosnicu tima: Milanu Borjanu, Filipu Stojkoviću, Milanu Rodiću, Nenadu Krstičiću i kapitenu Vujadinu Saviću.

- Oni su srce tima i glavni zadatak je da produžimo ugovore sa njima. Veoma su važni za tim, za klub, a za sve njih smo imali ponude ovog leta. Nadam se da će ostati duže u klubu jer je to važno za budućnost - istakao je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading