Bavarci u problemu: BAJERN BEZ DVA PRVOTIMCA PROTIV SEVILJE!

Autor:

Sport

10.04.2018

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bajerna Jup Hajnkes neće moći baš mirno da dočeka revanš meč 1/4-finala Lige šampiona protiv Sevilje. Razlog njegovih briga su povrede dvojice standardnih prvotimaca bavarskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bavarci imaju sjajan rezultat iz prvog meča

Nemački mediji javljaju da Arturo Vidal i David Alaba neće moći da igraju u revanšu protiv Sevilje, pa je jasno da će Hajnkes morati da kalkuliše sa sastavom.

Bajern jeste slavio u prvom susretu u Andaluziji sa 2:1, ali neće baš moći da budu opušteni u drugom susretu pred svojim fanovima.

- David je skoro spreman da zaigra, ali i dalje nije u punom kapacitetu, nije trenirao sa timom u prethodnih par dana, pa mislim da je bolje da zaigra u subotu svoj prvi meč nakon pauze - rekao je Hejnkes za Alabu.

- Mislim da će Arturo Vidal biti spreman da počne sa treninzima u četvrtak - rekao je Hejnkes.

Dobra stvar za trenera Bajerna je što je štoper Džerom Boateng uspeo u potpunosti da se oporavi od povrede, pa će zauzeti mestu u centru odbrane pored Humelsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading