FRIMPONG OPLEO PO BIVŠEM SAIGRAČU: Nasri je idiot

Autor:

Sport

09.04.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler kiparskog Eprisa Emanuel Frimpong izjavio je da mu je žao što nije ostavio veći trag u londonskom Arsenalu.

RepublikaFoto: twitter.com/Ghanasport
Nasri i Frimpong su vodili žestoke duele

Frimpong ima 26 godina, prošao je omladinsku školu Arsenala, ali nikada u londonskom timu nije dobio šansu da se dokaže i u seniorskoj konkurenciji.

- Sećam se da smo izgubili od Liverpula sa 2:0. Kad se utakmica završila, bili smo u svlačionici i očekivao sam da će Arsen Venger biti ljut, ali on je bio smiren. Iz nekog je razloga Samir Nasri došao i rekao mi da smo izgubili zbog mene. Bio sam mlad, nisam znao što radim i bio sam slomljen. Osećao sam se kao da sam sve razočarao. A on me krivio i zato mi se nije sviđao. Uvek je imao pik na mene, a jednom mi je čak rekao: Ja mogu da te kupim ako hoću! Iskreno, tada je to verovatno i mogao, ali ipak je preterao - rekao je Frimpong.

Sukobi su se nastavili i kada je Francuz otišao u Siti, čak je dolazilo i do tuče.

- Ljudima nije bilo jasno zašto je došlo do našeg sukoba, ali on mi se jednostavno ne sviđa. Zato što je idiot. Nikada neću imati poštovanje prema njemu. Andrej Aršavin je bio najgori učenik, uvek opušten, grozan na treninzima... Ali, bio je dobar na svakoj utakmici - rekao je Frimpong.

Frimpong je nakon nekoliko pozajmica napustio Arsenal 2014. godine, ali i dalje prati "tobdžije".

- Navijam za Arsenal, pratim ga i ove sezone. Najlakše je kriviti trenera, ali ova grupa igrača jednostavno nije dovoljno dobra. Na primer, Granit Džaka nije igrač za Arsenal. Potrebni su igrači agresivnijeg mentaliteta. Arsenalu trebaju agresivni igrači, u ovom sastavu ih nema - dodao je on.

Na pitanje da li Arsenalu Frimpong odgovorio je:

- Ja? Ma kakvi, Arsenal je bolji bez Frimponga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading