IZ FS SRBIJE UGLAS PORUČUJU: Kažnjavaćemo večite dok se ne opamete!

Sport

10.03.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više gledanja kroz prste! Saopštenjima večitih rivala Crvene zvezde i Partizana došao je kraj, bar ako se pita Fudbalski savez Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Na udaru FSS: Čelnici večitih rivala

Revolucija u srpskom fudbalu počela je u četvrtak, kada je najboljim srpskim klubovima oduzeto po dva boda zbog rata saopštenjima.

Dragiša Binić, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost takmičenja, priznao je u razgovoru za Srpski telegraf priznao je da je praštao mnogo toga najboljim srpskim klubovima, ali mu je sada i zvanično dozlogrdilo.

- Ranije smo stalno opraštali i čekali da se smire, mislili smo "hajde da prođe još jedan rat saopštenjima pa valjda neće više", ali sve je uzelo maha. Ovo je početak, ubuduće će svaki ovakav prekršaj biti odmah kažnjen, nema više šta da se čeka. Nadam se da će se trgnuti kako se ovakve stvari više ne bi dešavale, već da samo igramo fudbal. Ovo nije ništa lično protiv bilo koga, prekršaji su slični, pa samim tim i kazne - kaže Binić.

RepublikaFoto: Starsport
Dragiša Binić

Odluka još nije pravosnažna, tako da će predsednici Partizana i Crvene zvezde Milorad Vučelić i Svetozar Mijailović imati pravo glasa u srpskom fudbalu, ali samo do ponedeljka.

- Kazne će biti pravosnažne najverovatnije u ponedeljak, pa će tada klubovi i moći da se žale. Naravno da očekujem žalbe, vidim da su reakcije burne. Ipak, mi imamo dokaze da su kazne osnovane - otkrio je Žarko Stevanović, predsednik Disciplinske komisije FSS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading