NOKAUT SUPERLIGE BOGATIH: Španski velikan se ZVANIČNO POVUKAO!

Autor:

Sport

21.04.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svih šest engleskih klubova, prvi španski klub koji se zvanično povukao iz Superlige Evrope je Atletiko Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion Atletiko Madrida

Od klubova osnivača zvaničnim saopštenjem nisu se oglasili samo Real Madrid, Juventus, Barselona i Milan, ali su Katalonci i Rosoneri definitivno van projekta i uskoro se očekuje i njihova zvanična potvrda.

Atletiko Madrid je u kratkom saopštenju potvrdio izlazak iz novoformiranog takmičenja, a takvom odlukom nisu zadovoljni samo navijači, već i igrački kadar i trener Dijego Simeone.

- Upravni odbor Atletiko Madrida sastao se u sredu i želi da obavesti Superligu i ostale osnivače o odluci da ne formalizuje svoje učešće u projektu. Atletiko je u ponedjeljak doneo odluku zbog okolnosti koje danas ne postoje. Za klub je od suštinske važnosti harmonija sa svim grupama koje čine našu crveno-belu porodicu, a pogotovo navijačima. Prvi tim i trener izrazili su zadovoljstvo ovom odlukom jer razumeju da je sport važniji od svih drugih kriterijuma- stoji u saopštenju Atletiko Madrida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading