SRBIN ODUŠEVIO NAVIJAČE: Nemanja Matić NAJAVIO POVRATAK U VOLJENI KLUB!

Autor:

Sport

11.03.2021

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se bog zna koliko naigrao Nemanja Matić ove sezone u Junajtedu, pa iako ga Solskjer vidi kao sastavan deo ekipe, Srbin planira da napusti klub, ali je njegova željena destinacija oduševila sve njegove fanove!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić na Mundijalu u Rusiji

Kako je istakao za "Sport TV", Matić sanja o povratku u voljeni klub.

Ne, nažalost se neće vraćati Nemanja u Srbiju, gde je kao junior igrao i za Zvezdu i za Partizan, niti u Kolubaru gde je napravio prve profesionalne fudbalske korake, već sanja o povratku u Benfiku.

Ovaj klub bez sumnje je mesto gde je naš sjajni veznjak igrao najbolji fudbal u karijeri, postigavši šest golova na 65 utakmica pre povratka u Čelsi.

- I dalje ne mislim o završetku karijere. Videćemo. Za mene, Benfika će mi uvek ostati u srcu. Videćemo šta budućnost donosi. Ako Benfici zatrebam, razmislićemo o tome, ali za sada sam srećan u Junajtedu. Ne mislim o odlasku, ali u fudbalu nikad ne znate. Ako se jednog dana vratim u Portugal, jedini tim za koji želim da igram u Portugalu jeste Benfika - istakao je Matić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić u dresu Junajteda

On je za Junajted ove sezone odigrao 25 mečeva, ali je na svega nekoliko startovao, pa bi Benfika mogla dosta povoljno da dovede i dalje veoma kvalitetnog veznjaka.

"Transfermarkt" ističe da Matić i dalje vredi 12 miliona evra, ali će teško "crveni đavoli", čak i sa novim sportskim direktorom, uspeti toliko da dobiju za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading