ČIJA ĆE BITI POSLEDNJA?! FS Španije i dalje u ratu sa Kosovom, ŠIPTARI ŽESTOKO NAPALI I PREKO FIFE, ALI SAVEZ "CRVENE FURIJE" - BOLI BRIGA!

Autor:

Sport

11.03.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija velikog saveznika ima u Španiji, kao što otkrivamo iznova i iznova, a kada su objavljene vesti o ratu FS Španije i tzv. Kosova oko prava da nepostojeća država izloži simbole albanskih ekstremista tokom meča sa "crvenom furijom", tada smo tek saznali da su nam oni prava braća.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čelnike "crvene furije" napadi šiptara uopšte ne potresaju

Iako se šiptari pušu, dure i crvene dok kao deca trče da se žale organizaciji FIFA na potez Španije, našu braću po oružiju - to nimalo ne zanima!

FS Španije rekao je šta je imao, neće Kosovo pod njihovom jurisdikcijom da određuje bilo kakva pravila, pa provokatorskih simbola poput lažne zastave i lažne himne za lažnu državu neće biti.

Iako neki, poput neupućene ministarske inostranih poslova ove države Aranče Gonzales Laje, insistiraju da Kosovo mora da bude predstavljeno pod pravilima FIFA, braća na čelu "crvene furije" odgovorila su da dok im ministar unutrašnjih poslova lično ne naredi tako nešto, oni neće pokleći pod pritiskom.

Potpuno očekivano, šiptari su uzvratili udarac, pa je sada predsednik njihovog nepostojećeg saveza Agim Ademi izvršio još jedan napad na čelnike španske kuće fudbala.

- Kosovski savez je punopravni član UEFA i FIFA, sa istim pravima i obavezama kao i drugih 55 i 211 saveza članova. Moramo da igramo mečeve po pravilima UEFA i FIFA i prema osnovnim principima sporta. Poštujemo FS Španije, ali nećemo prihvatiti bilo kakvo kršenje pravila, posebno naših prava kao nacije - rekao je Ademi za "Marku".

Neka preti Ademi, neka preti i Čitaku, očigledno se Španci ne plaše, a suštinski, i da odbiju da igraju, to "furiji" samo ide u korist, pošto bi u tom slučaju pobedili službenim rezultatom.

Podsećamo, ovaj meč je zakazan za 31. mart 2021. u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading