NOĆNA MORA ZA SOLSKJERA: Najbolji igrač Junajteda ODBIO NOVI UGOVOR!

Autor:

Sport

10.03.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruno Fernandeš odlučio je da odloži svoju odluku o potpisivanju novog ugovora dok mu uprava "crvenih đavola" ne obeća pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruno Fernandeš odbio je novi ugovor od Junajteda, barem dok mu ne dovedu pojačanja!

Zna genijalni Portugalac da drži sve karte u odnosu Fernandeš-Junajted, pa je spreman da iskoristi svoju poziciju kako bi obezbedio svetliju budućnost seb i saigračima.

On ove sezone ima neverovatnih 16 golova i 11 asistencija na 28 nastupa, pa ne postoji ni tračak sumnje da li je najbolji igrač kluba ili ne.

Shodno tome, ponudili su "crveni đavoli" novi ugovor Brunu, i to ugovor po kome bi zarađivao skoro milion evra nedeljno, ali ne zanimaju Fernandeša pare, već trofeji, pa je klubu postavio ultimatum - adekvatna pojačanja ili ja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ultimatum je dobronameran - Fernandeš želi da klub napreduje, pa je spreman da iskoristi svoj položaj da bi se to desilo

U pravo vreme došla je i druga informacija sa "Old Traforda", ona da su u klub konačno dovedeni tehnički i sportski direktor, pošto bi neupućeni i nesposobni za fudbal Ed Vudvard bez sumnje ušao u rat sa Brunom koji bi samo napravio još jedan u dugom nizu problema koje je ovaj računovođa napravio proslavljenom klubu.

Deren Flečer i Džon Murto ljudi su koji poznaju i Junajted, a i fudbal, pa svi koji vole ovaj tim i njegovu bogatu istoriju konačno mogu da odahnu, bezbedni od halapljivih ručica Vudvarda.

Nadamo se da će novi direktorski tandem uslušiti Fernandešove želje, pa da na "Old Trafordu" uskoro možemo ponovo da gledamo fudbalsku silu kakva je Mančester pod besmrtnim Ser Aleksom Fergusonom bio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading