BOMBA ODJEKNULA U NIŠU: Marković potpisao za Radnički!

Autor:

Sport

04.02.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real sa Nišave se ozbiljno pojačao.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar i Filip Marković

Nekadašnji fudbaler Partizana, Benfike, Majorke, Muskorna i Lensa, Filip Marković novi je fudbaler Radničkog iz Niša.

Filip će tako imati priliku da udari na rođenog i poznatijeg brata Lazara, koji naastupa za Partizan.

Vraćam se u srpski fudbal posle skoro deset godina. Iza mene je lep period u inostranim ligama. Čvrsto sam odlučio da se vratim i evo me u Nišu. Na moju odluku da dođem u Radnički najviše je uticalo to što sam se brzo uverio u profesionalizam ljudi koji vode ovaj klub. Lako smo pronašli zajednički jezik, a čuo sam i sve najbolje o treneru Vladimiru Gaćinoviću i radujem se saradnji sa njim - izjavio je krilni napadač, koji je od letos bio bez kluba.

Cilj Radničkog ove sezone je da se vrati na međunarodnu scenu.

Imam veliko iskustvo i nadam se da će ono značiti ekipi. Želim da Radničkom pomognem da ostvari cilj i da ponovo zaigra na evropskoj sceni. Pričao sam i sa bratom pre nego što sam došao ovde. On mi je takođe rekao sve najbolje o klubu i ljudima koji ga vode, Ivici Tončevu i Dejanu Propadalu, tako da je i taj razgovor dodatno uticao na mene da se odlučim za Radnički - otkrio je Marković.

Biće ovo prvi put da igra u istoj ligi, ali ne i za isti klub kao njegov dve godine mlađi brat.

Brat i ja nikada nismo igrali jedan protiv drugog, sada smo dobili priliku za to i radujem se unapred tom susretu. Interesantno je i da je Partizan mene kao mladog igrača skautirao i želeo u svom timu, a da je Lazar krenuo sa mnom jer majka nije želela da se razdvajamo. Tako su krenule naše fudbalske karijere!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading