VLADAN MILOJEVIĆ ODUSTAO: Ništa od VELIKOG POSLA Zvezde i Al Ahlija!

Autor:

Sport

25.10.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Zvezde mogu da odahnu! El Fardu Ben, jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ostaće u klubu barem do decembra.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević i Dejan Stanković

Iako je prethodnog leta bio blizu transfera, a ovog se ta priča ponavljala, sada je jasno da će Dejan Stanković moći da računa na reprezentativca Komorskih ostrva do kraja grupne faze Lige Evrope.

Za usluge krilnog napadača dugo je bio zainteresovan Vladan Milojević. Trener koji ga je poznavao iz Grčke, a zatim i doveo u Beograd, želeo ga je i u Al Ahliju iz Džede, prvoligašu iz Saudisjke Arabije.

Al Ahli ima pravo da za domaće prvenstvo prijavi sedam inostranih fudbalera i danas je Vladan Milojević sa svojim saradnicima zaključio taj spisak. Na njemu su Marko Marin, nekadašnji kapiten crveno-belih, ali i Ljubomir Fejsa, Samjuel Ovusu, bivši fudbaler Čukaričkog, Omar Al Soma koji je verovatno najbolji igrač tima, Brazilac Lukas Lima, Rumun Aleksandru Mitrita i Marokanac Dris Fetuhi.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Upravo je dolazak Ovusua na pozajmicu do zime uticao na to da Al Ahli odustane od Zvezdinog fudbalera, pa će možda u januaru pokušati ponovo. Oni su Samjuela Ovusua, potencijalnog reprezentativca Gane, doveli na pozajmicu koja traje upravo do narednog prelaznog roka.

 

Nakon dobrih rezultata u prethodnom prvenstvu i uspešnog nastupa u Ligi šampiona Azije, Vladan Milojević je dobio nekoliko igrača koji bi mogli da budu ključni u timu.

Iako je imao ponude iz Evrope, za Saudijsku Arabiju se opredelio Ljubomir Fejsa, a vrlo važni dolasci su i Mitrite i Lime koji imaju zavidno iskustvo u Evropi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading