Dejanu Stankoviću se OVO UOPŠTE NEĆE SVIDETI: Miljenik "Delija" SPREMAN DA SE VRATI U KLUB

Autor:

Sport

25.10.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević uspešno je počeo sezonu u Saudijskoj Arabiji, ali srpski stručnjak ne krije gde leži njegova prva i jedina ljubav.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Zvezde mogli bi uskoro da vide poznato lice na trenerskoj klupi

Al Ahli predvođen srpskim stručnjakom Vladanom Milojevićem je jedini tim sa dve pobede i bez primljenog gola s početka nove sezone u Saudijskoj Arabiji.

Milojević ima poverenje rukovodstva i bez je pritiska da se popravi plasman u odnosu na minulu sezonu kad je zauzeto treće mesto na tabeli i stiglo se do četvrtfinala Lige šampiona Azije. Prvenstvo ze završava u maju, a ujedno i ugovorna obaveza Vladana Milojevića i Al Ahlija.

- Tačno je da je tad predviđen kraj saradnje. Zasad ne razmišljam o detaljima ugovora, stalo mi je da ekipa ostvari što bolje rezultate, a menadžer je taj koji vodi računa o mojoj karijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević uvek će čuvati Zvezdu u srcu, ali nije siguran da njegova budućnost leži na "Marakani"

Bilo je ponuda bogatih kineski, i nekih klubova iz Katara.

- Upoznat sam. I fokusiran na Al Ahli - dodao je on.

 

 

 

Milojević planira da se vrati u evropski fudbal, a selektorsko mesto je san svakog trenera.

- Imam ambiciju da se u nekom trenutku karijere oprobam još jednom na Starom kontinentu. Dali će to ponovo biti u Zvezdi, ne mogu da vam kažem, a što se drugog dela pitanja tiče, koji trener ne bi voleo da vodi reprezentaciju - zaključio je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading