Samo za one sa dubljim džepom: LACIO TRAŽI 100 MILIONA ZA MILINKOVIĆ-SAVIĆA!

Sport

28.10.2017

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pariz, London, Madrid, Torino... Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić naći će se uskoro na slatkim mukama, pošto klubovi iz pobrojanih evropskih gradova žele da ga privole u svoje jato. Ali za to zadovoljstvo moraće da odvoje brdo novčanica - i to čak 100 miliona evra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milinković-Savić je jedan od najvećih dragulja srpskog fudbala

Upravo toliku klauzulu u ugovoru mladog Srbina odredio je njegov sadašnji klub Lacio, pa će prvo pitanje ljudi iz uprave nebesko-plavih za sve potencijalne kupce biti: "Imate li vi te pare?"

SMS, akronim kojim su ga krstili mediji u Italiji, igra sezonu bez greške, daje golove, asistira, oduzima lopte na sredini terena protivnicima, pokreće ofanzivne akcije tima. Nema sumnje da Sergej može da odgovori izazovima i u klubovima daleko većeg renomea od Lacija, pa ni ne čudi što je predsednik Klaudio Lotito sa saradnicima rešio da papreno naplati prodaju njegovog dragulja.

Do pred početak sezone tržišna vrednost Sergeja Milinković-Savića kretala se u rasponu od 50 do 60 miliona evra, da bi sada ta cifra dostigla duplu vrednost.

Sa visinom od 191 cm, uz dobru pokretljivost, prodornost i angažman kako u defanzivnim, tako i u ofanzivnim zadacima, Sergej važi za primerak idealnog veznog fudbalera, koji može da se uklopi u gotovo sve taktičke postavke na terenu.

Nema sumnje da će mladi Srbin uskoro obući dres Reala, PSŽ-a, Mančester junajteda, Juventusa, ili nekog drugog. Problem je samo što nikako da ga vidimo i u bordo-crvenom dresu sa grbom dvoglavog orla na grudima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading