ORLOVE ĆE KOŠTATI MUSLINOVA SUJETA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sujeta selektora Srbije Slavoljuba Muslina mogla bi da ima dalekosežne posledice po nacionalni tim! Naime, strateg "orlova" u ponedeljak bi trebalo da saopšti spisak za prijateljske duele protiv Kine (10. novembar u Gvangžuu) i Južne Koreje (14. novembar u Busanu), a već u utorak bi mogao da bude smenjen.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Slavoljub Muslin

BLIŽI SE DAN D

To bi unelo rasulo među igrače jer bi njegov naslednik morao da pravi novu selekciju i pozove nove fudbalere, pa je pitanje u kakvom bi raspoloženju reprezentacija putovala na azijsku mini-turneju. Muslin odbija da pristane na bilo kakav vid kompromisa sa rukovodstvom FSS. Njegov stav se neće promeniti do ponedeljka, za kada je najavljena nova runda pregovora, posle koje će biti poznato hoće li čelni ljudi saveza pronaći zajednički jezik sa selektorom. Kako sada stvari stoje, od toga neće biti ništa jer Muslin ide glavom kroz zid i sam će sebi potpisati otkaz i na taj način učiniti medveđu uslugu fudbalerima.

NE MENJA MIŠLJENJE

- Muslin ni po koju cenu neće da promeni mišljenje kada je reč o pojedinim igračima, pre svega o Sergeju Milinković-Saviću. Ubeđen je, a pričao je svima okolo, da fudbaler Lacija nema nikakav kvalitet. To ne odgovara istini jer najveći klubovi Evrope stoje u redu i pitaju koliko novca je dovoljno za njegove usluge. Selektor ne planira da ga uvrsti na spisak za prijateljske duele sa Kinom i Južnom Korejom po cenu da narednog dana dobije otkaz. Ne zanima ga ni to što bi to poremetilo igrače i unelo negativnu energiju u ekipu. Time je pokazao da je veliki narcis i da ga ne zanimaju čak ni igrači - tvrdi izvor Srpskog telegrafa iz FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading