IŠČEZAO JUNAK: Uveo Zvezdu u Ligu šampiona, a ove sezone odigrao samo 15 minuta!

Autor:

Sport

23.08.2020

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznaneđujuće za mnoge navijače kluba iz Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje Alekse Vukanovića sa saigračima posle prolaza protiv Jang Bojsa

Aleksa Vukanović, krilni napadač Crvene zvezde, gotovo u potpunosti je ispao iz rotacije kod trenera Dejana Stankovića u novoj sezoni.

On je stigao na Marakanu 2019. godine iz kruševačkog Napretka i od tada je upisao 49 utakmica na kojima je postigao deset golova, uz sedam asistencija. Između ostalog, postigao je ključan gol na stadionu "Rajko Mitić" u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Jang Bojsa (1:1), što je crveno-belima bilo dovoljno za prolaz u elitu posle 2:2 u Bernu.

Svakako da je ključan razlog za izostanak minutaže Vukanovića dovođenje Aleksandra Kataija kome Stanković apsolutno veruje. On je upisao tek 15 minuta na terenu na superligaškoj premijeri protiv Novog Pazara, nakon čega je naredna tri duela presedeo na klupi. Nije bio u protokolu za Evropu, niti je putovao u Novi Sad na gostovanje Proleteru (1:0), pa je moguće da će potražiti novu sredinu do kraja letnjeg prelaznog roka.

Podsetimo, aktuelnog srpskog šampiona u utorak očekuje gostovanje Tirani u sklopu druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading