TUGA U DOMAĆEM FUDBALU! Preminuo nekadašnji PRVOTIMAC Crvene zvezde!

Autor:

Sport

30.03.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ostali zatečeni.

TUGA U DOMAĆEM FUDBALU! Preminuo nekadašnji PRVOTIMAC Crvene zvezde!

Foto: Starsport

U 74. godini preminuo je Zoran Perić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i funkcioner crveno-belih. Karijeru je započeo u Zvezdi, prošavši sve mlađe kategorije ovog kluba i ostvarivši tri nastupa za seniorski tim.

Pored Crvene zvezde, igrao je za Metalurg iz Smedereva, Galeniku, Teteks iz Tetova, Voždovac, kao i holandski Dortdeht.

Foto: Starsport

Marakana


Zanimljivo je da je Perić ostavljen kao beba ispred manastira, a uprkos teškom početku života, uspeo je da postane jedan od najboljih fudbalera. Ova neobična životna priča dodatno ističe njegovu izuzetnu snagu i volju.

Nakon završetka igračke karijere, Perić je obavljao funkciju sportskog direktora u Voždovcu. U Crvenoj zvezdi, bio je zadužen za doček i ispraćaj sudija i službenih lica posle utakmica, što ukazuje na njegovu posvećenost i doprinos klubu i fudbalskoj zajednici. Poslednjih godina, bio je zadužen za doček i ispraćaj sudija i službenih lica posle utakmica, što je bio važan deo sportske organizacije.

Zoran Perić će ostati upamćen kao fudbalski radnik koji je ostvario značajan doprinos u domaćem i inostranom fudbalu, ostavljajući iza sebe ne samo sportske rezultate već i inspirativnu životnu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading