ZVANIČNO: Ožegović slobodan igrač! Sledi POVRATAK na Topčidersko brdo?

Autor:

Sport

30.07.2020

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler mnogih superligaških klubova ima odrešene ruke u izboru nove sredine.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Ognjen Ožegović

Kao što su Nemci i najavili, Ognjen Ožegović je raskinuo ugovor sa Darmštatom i sada je slobodan u izboru novog kluba.

Srpski napadač je za nemački klub odigrao samo 87 minuta, na pet utakmica, za celu sezonu i zabeležio je jednu asistenciju.

- Moja želja je da više igram, a u klubu su mi iskreno rekli da će to biti teško ostvarimo. Želeo bih da se zahvalim na fer odnosu i konstruktivnim razgovorima prethodnih dana i srećan sam što ću potražiti novi izazov u karijeri. Želim klubu i timu sve najbolje u narednoj sezoni - rekao je Ožegović za klupski sajt na rastanku.

 

Ožegović je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, a pre nego što je dobio šansu u prvom timu crveno-belih poslat je na kaljenje u Banat. Potom je kao pozajmljeni igrač nastupao za Voždovac, da bi potom napustio "Marakanu" i redom nastupao za Rad, Jagodinu, Borac i Vojvodinu.

Zatim se otisnuo u Kinu gde je branio boje Čangčuna, ali je brzo usledio povratak u Superligu i epizode u Čukaričkom i Partizanu. Pretprošlu sezonu je proveo na pozajmici u Arsenalu iz Tule, a zatim je prošlog leta pojačao Darmštat koji sada napušta posle samo godinu dana.

Foto: Starsport
Ognjen Ožegović na prijateljskoj utakmici između Olimpijakosa i Crvene zvezde u Pireju

Interesovanje za Ožegovića pokazala je, za sada, ljubljanska Olimpija, ali nije isključeno i da ga ponovo vidimo na terenima Superlige Srbije.

Nije isključeno da se vrati u Humsku, ali s obzirom na to da je i Crvena zvezda u potrazi za napadačem sve je moguće. Sa temperamentnim centarforom se nikad ne zna...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading