(FOTO) Džeko poslao snažnu poruku: Nijedan gol ni rezultat nikada neće biti važniji od NJIH!

Autor:

Sport

19.06.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Rome Edin Džeko oglasio se preko Fejsbuka i poslao snažnu poruku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edin Džeko

Ona se tiče porodice za koju je Edin jako vezan. Danas je odlučio da joj posveti status.

 - Za svoju porodicu sam oduvek vezan, najjačim lancima, koji postoje na ovom svetu. Moja porodica mi je sve i posebno sam osetljiv na roditelje, pogotovo nakon što sam i sam postao otac.

Prošao sam mnoge stvari u životu i tužne i lepe, ali uvek sam znao da ima neko ko će mi čuvati leđa i sve što sam uspeo da uradim u životu, to je zahvaljujući svojim roditeljima.

Danas sam ja otac i dok dolazim kući, posle treninga i utakmica, imam samo jednu misao, kako ću zagrliti svoju decu. Hvala ti oče što si mi pokazao kako treba da se ponaša pravi otac, a ja se nadam kako sam te učinio ponosnim.

Nijedan rezultat, nijedan gol, ništa na ovom svetu neće nikad biti moćnije, vrednije i važnije od dece. Ja sam još vaš mali dečak i to ću uvek biti.

Volim vas! - napisao je Džeko.

On je status napisao povodom meseca roditeljstva u kojem UNICEF pravi niz aktivnosti kako bi se naglasio značaj podsticanja roditeljstva i uključivanja očeva u odrastanje i razvoj deteta.

Kada je u pitanju fudbalska karijera, Džeko se sa svojom Romom sprema za nastavak Serije A. Vučica prvi meč po povratku lige igra u sredu uveče protiv Sampdorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading