Đorđo Kjelini udario na još jednog bivšeg saigrača: Previše je pio, alkohol mu je slaba tačka!

Autor:

Sport

15.05.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten i štoper Juventusa iz Torina Đorđo Kjelini ovih dana u centru je pažnje medija na Apeninina zbog autobiograske knjige. Nakon što je prozvao Marija Balotelija i Filipea Mela, sada je došao red na još jednog bivšeg saigrača iskusnog italijanskog defanzivca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đorđo Kjelini

Reč je o Arturu Vidalu koji je od 2011. do 2015. nosio dres "stare dame". Vezista iz Čilea odigrao je 171. utakmicu i postigao 48 golova u dresu "bjankonera".

- Igrač nije ni đavo ni svetac, treba znati razlikovati prave i one koji glume. Neko poput Vidala ponekad bi u izlasku popio više nego što bi trebalo, svi to znaju, pa se može reći da mu je alkohol bio slaba tačka. Slabosti su deo ljudske prirode i mogu da ostave posledice na celu grupu - napisao je Đorđo Kjelini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arturo Vidal

Sadašnji fudbaler Barselone se nije previše razlikovao u odnosu na druge južnoameričke igrače.

- Veliki Arturo nekoliko puta godišnje ne bi došao na trening ili bi stigao još prilično veseo, da se tako izrazim, ali nikad nije negativno uticao na ekipu, naprotiv - dodao je kapiten Juventusa iz Torina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading