Navijači Reala su rekli svoje: Želimo Odegarda, Luka može da ide!

Autor:

Sport

24.04.2020

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine ne opraštaju nikome, a izdanja osvajača Zlatne lopte 2018. godine u proteklih sezonu i po imali su uspona i padova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Tako je Marka još jednom otvorila "temu Modrić" u svom štampanom izdanu sa pitanjem na koje će Real Madrid morati da odgovori: Modrić ili Odegard.

- Za razliku od Modrićevih saigrača koji su takođe imali oscilacija, Luka ima ponude drugih klubova, dok je Odegard eksplodirao na pozajmici u Real Sosijedadu - objašnjava se u tekstu.

Modrić ima još jednu godinu ugovora sa Realom, stekao je značajan status dok Odegard prema dogovorenom planu treba da ostane još jednu sezonu u Sosijedadu. 

Od mogućeg transfera u Milan neće biti ništa, dok je i dalje otvorena mogućnost odlaska u MLS. Tamo ga i dalje otvorenih ruku čeka Dejvid Bekam i njegov Inter Majami koji će dati Modriću platu koliku god da treba.

U anketi u kojoj je svoj glas ostavilo više 20.000 navijača, njih 64 posto želi da se Modrićevim odlaskom napravi mesto za Odegarda, 21 posto nije za takvu opciju, a njih 15 posto veruje da mesta ima za obojicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading