Novi detalji incidenta u srpskom fudbalu: Kapiten domaćeg tima napao sudiju!

Autor: Sportski žurnal

Sport

15.03.2020

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između GSP Poleta sa Dorćola i Jedinstva i Surčina je ostala upamćena po incidentu. Naime, sudija Nikola Rabrenović je napadnut i prevezen u Urgentni centar.

RepublikaFoto: pixabay.com
Fudbalski teren

Danas su se pojavile nove informacije o celoj situaciji. “Sportski žurnal” prenosi da ga je napao kapiten domaćina Marko Stanovičića.

Naime, on je postigao gol za svoj tim, ali je skrivio i penal i dobio žuti karton u porazu od Jedinstva (2:1). Posle utakmice je ušao u službene prostorije kako bi se obračunao sa sudijom. Prema nezvaničnim informacijama on je odgurnuo Rabrenovića nasrtajem u predelu ramena uz psovke i uvrede. Veći incident su sprečili Stanovičićevi saigrači koji su bili ispred svlačionice.

Potom je na stadion stigla policija i odvela Stanovčića u stanicu gde je dao izjavu, dok je Rabrenović, prema propisima, prebačen vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar.

Sa druge strane, prvi čovek tima sa Dorćola Miodrag Sovtić nije imao zamerke na suđenje.

- Suđenje je bilo odlično, bio je penal za goste. Rabrenović je sudio bez greške i nije uticao na rezultat, niko nije oštećen. Kada bi nam svi tako sudili bilo bi lepo - rekao je Sovtić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading