Stigla nepristojna ponuda: Matić ide iz Junajteda i postaje glavna zvezda velikana!

Autor:

Sport

12.01.2020

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nemanja Matić mogao bi u januaru ipak da napusti Mančester junajted. Iako je Ole Gunar Solskjer istakao da Srbin neće nigde pre kraja sezone, ponuda koju je Matić dobio se teško odbija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Srbinu na leto ističe ugovor sa "crvenim đavolima", ali već sada ga u svojim redovima želi MLS ligaš Čikago Fajer.

Klub koji se već godinama fokusira na Srbe zbog brojne srpske dijaspore u Čikagu, navodno je ponudio Matiću paltu od skoro 6.000.000 evra godišnje.

Matić bi u Fajeru bio najveća zvezda i ključni igrač, a nasledio bi Bastijana Švajnštajgera koji je prethodnih sezona bio alfa i omega ove ekipe.

Srbin je ove sezone retko igrao zbog povrede, ali se pre nekoliko nedelja oporavio i vratio u startnu postavu nakon povrede Skota Mektomineja.

Zbog toga je Solskjer odbacio sve spekulacije o odlasku Matića, koji se prethodno dovodio u vezu sa ekipama iz Serije A, ali ukoliko 31-godišnjak istakne želju za odlaskom, neće moći da mu onemoguće taj transfer.

Nova sezona u MLS ligi počinje 29. februara, pa bi Čikago želeo da dovede Matića sigurno što pre, a to znači da bi Junajted morao da pronađe alternativu na tržištu koje je otvoreno do 31. januara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading