Evo kada se Sari vraća za kormilo Juventusa!

Autor:

Sport

23.08.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Juventusa Pavel Nedved otkrio je da će se Mauricio Sari trenerskom poslu vratiti posle reprezentativne pauze.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Sari

Sari će ropustiti otvaranje sezone protiv Parme, kao i duel drugog kola protiv Napolija. Nakon što je saopšteno da mu je posle duže borbe sa gripom, dijagnostikovana upala pluća, Sari je podvrgnut detaljnim ispitivanjima, posle čega je ustanovljeno da mu je potrebno duže mirovanje.

- Prenosim vam pozdrave od Mauricija Sarija, koji će se vratiti posle reprezentativne pauze. Oseća se bolje. On je veliki radnik i voleo bi da je na terenu svaki dan. Njegovo odsustvo izaziva određene probleme, ali smo imali sličnih problema i u prošlosti- rekao je Nedved na konferenciji za medije.

Utakmica između Juventusa i Parme na programu je u subotu od 18 časova, čime će početi Serija A.

- Fabio Paratići je odradio odličan posao u prelaznom roku. Ako se pojavi još neka šansa, iskoristićemo je. Juventus je napravljen kako bi pobeđivao i to je ono što ćemo pokušati i ove sezone. Tim dobro reakuje, za svaku poziciju imamo po dva igrača, osećamo se jako. Liga šampiona jeste cilj, ali nije opsesija. Želimo je koliko i domaće prvenstvo i titulu u Kupu- rekao je Nedved.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading