Predsednik savetovao defanzivca da napusti Minhen

Autor:

Sport

28.05.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik minhenskog Bajerna Uli Henes savetovao je defanzivcu Žeromu Boatengu da tokom leta potraži novi klub.

RepublikaFoto: instagram.com/ fcbayern
FK Bajern Minhen

- Savetujem mu da napusti Bajern. Bilo bi bolje za njega da udahne sveži vazduh negde drugde. On se u poslednje vreme ponaša kao stranac - istakao je Henes u intervjuu za "ARD" posle slavlja minhenskog kluba na Marijenplacu povodom osvajanja duple krune.

Boateng se neobično ponašao i posle osvajanja prvenstva u poslednjem kolu, 18. maja. I nekoliko dana kasnije, u finalu Kupa protiv Lajpciga, 30-godišnjak je prvi otišao u tunel, te sa ekipom nije pošao da pozdravi navijače.

Nemački reprezentativac, koji je u Minhen stigao 2011. iz Mančester sitija, ima ugovor do 2021. godine. Do sada je za Bajern odigrao 286 mečeva, osvojivši Ligu šampiona 2013, sedam titula prvaka Budneslige, dok je u Kupu trijumfovao četiri puta.

U poslednje vreme se spekulisalo da je za njega zainteresovan Juventus. Prošle godine je trebalo da pređe u Pari Sen Žermen, ali do realizacije tog transfera ipak nije došlo jer se trener Niko Kovač založio za njegov ostanak u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading