ILIEV POTVRDIO: Partizan dobija veliko pojačanje!

Autor:

Sport

11.12.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Ivan Obradović dolazi iz Anderlehta u Partizan! Taj transfer je izgleda blizu realizacije. To je potvrdio i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

- Istina je, naša je velika želja da angažujemo Ivana Obradovića tokom zime. Zapravo, bila bi nam čast da nam se fudbaler takvog kvaliteta priključi, odnosno vrati u klub u kome je ponikao i ostavio veliki trag. Ivan je naša želja već nekoliko prelaznih rokova, ali prosto nismo bili konkurentni u tom periodu. Morali smo da sačekamo povoljnije okolnosti da bismo došli u poziciju da ga vratimo u Partizan, koji je sigurno njegova kuća - rekao je Iliev.

Obradović se našao u nemilosti u Anderlehtu, jer je, kako belgijski mediji pišu, odbio letos da pređe u Tursku. Sklonjen je u drugi tim, ali je sve vreme trenirao i igrao utakmice, što je svakako značajno za crno-bele.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading