BROJ MRTVIH SAMO RASTE: Tajvan posle zemljotresa ZAVIJEN U CRNO, košarkaški trener objavio jeziv snimak iz svoje sobe (VIDEO)

Autor:

Svet

03.04.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Tajvanskog centralnog operativnog centra za hitne slučajeve, potvrđeno je da je za sada zabeležen 101 naknadni potres

BROJ MRTVIH SAMO RASTE: Tajvan posle zemljotresa ZAVIJEN U CRNO, košarkaški trener objavio jeziv snimak iz svoje sobe (VIDEO)

Foto: youtube.com/the telegraph

Broj poginulih u zemljotresu jačine 7,2 stepena koji je jutros pogodio Tajvan porastao je na devet, a 127 ljudi je zarobljeno u ruševinama, saopštila je tajvanska Nacionalna vatrogasna agencija.

Od svih zarobljenih, njih 77 je u planinskim tunelima u Hualijenu, 50 u minibusevima koji su putovali iz grada Hualijen do nacionalnog parka Taroko, a četvoro nemačkih državljana je zarobljeno u tom nacionalnom parku u tunelu Čongde, prenosi Bi-Bi-Si njuz.

Iz Tajvanskog centralnog operativnog centra za hitne slučajeve, potvrđeno je da je za sada zabeležen 101 naknadni potres.

Košarkaški trener iz Beča, Raul Korner, svedočio je razornom zemljotresu koji je jutros pogodio Tajvan, a tom prilikom je bio u svom stanu na 24. spratu.

Kako je naveo, potres se osetio toliko da ste od njega mogli da dobijete "morsku bolest".

"Nije (srećom) svakodnevna pojava da građane Beča ujutru probudi zemljotres. To što živim na 24. spratu baš i ne pomaže", napisao je Korner na platformi X.

Vlasti poručuju da broj mrtvih skoro sigurno neće biti devet jer su posledice razornog zemljotresa velike.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading