OFICIRE U LISICAMA IZVELI SA BRODA,KRALI AJPEDE I VIDEO IGRICE! Skandal trese američku vojnu bazu!

Autor:

Svet

30.03.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali mornari su, kako se navodi, izvedeni sa broda u lisicama.

OFICIRE U LISICAMA IZVELI SA BRODA,KRALI AJPEDE I VIDEO IGRICE! Skandal trese američku vojnu bazu!

Foto: printskrin/telegram

Grupa mornara Kraljevske mornarice, koja je bila stacionirana na brodu HMS Midlton, našla se u centru pažnje zbog sumnje da su izvršili krađu u američkoj vojnoj bazi u Bahreinu.

Sedam mornara, među kojima su se našli čak i kuvar i oficir za komunikacije, optuženi su da su koristili sigurnosne kese otporne na alarm kako bi izneli ajpede, video igrice i laptopove iz prodavnice u bazi, prenosi RT.

Uhvaćeni u krađi

Prema izvoru iz "Sana", američka vojna policija je uhvatila neke od mornara u trenutku kada su pokušavali da iznesu ukradene predmete iz američkih prodavnica u bazi. Ostali mornari su, kako se navodi, izvedeni sa broda u lisicama.

- Izgledalo je kao da su ukrali sve što nije zaključano - ajpede, laptopove, kompjuterske igrice - dodao je isti izvor.

Reakcija Kraljevske mornarice

Portparol Kraljevske mornarice je za "Independent" izjavio da je istraga u toku te da bi bilo "neprikladno dalje komentarisati" ovaj incident. Detalji o toku istrage i mogućim posledicama za ove mornare još uvek nisu saopšteni javnosti.

Neobična krađa u vojnoj bazi

Krađa u američkoj vojnoj bazi u Bahreinu izazvala je pažnju javnosti zbog neobičnosti situacije. Grupa mornara, uključujući čak i osoblje sa specifičnim zaduženjima poput kuvara i oficira za komunikacije, osumnjičena je za krađu elektronskih uređaja i video igara. Ovo neobično delo u vojnom okruženju izaziva pitanja o sigurnosnim merama i disciplini unutar vojnih postrojenja.

Krađa u američkoj vojnoj bazi u Bahreinu od strane grupe mornara Kraljevske mornarice izazvala je šok i zaprepašćenje. Dok javnost i dalje čeka na dalje informacije o ovom slučaju, ostaje da se vidi kako će se cela situacija razvijati i kakve će biti posledice za osumnjičene mornare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading